Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Хайде да се включа и аз :cheers:

Нямам да изброявам вече казаните, но не видях никъде:

Bruce Dicknson, Sebastian Bach, , вокала на Gotthard (забравих как се казаваше - ако някой се сети ;) ), Sеаl, Rohnan Keating (не съм сигурен за спелинга, но е интересен глас).

Дами: Chaka Khan, eдна от бек вокалите на концерта на Toto 'Absolutely Live'- не знам как се казва, но има НЕвероятен глас.

БГ: Тук някой сигурно ще възрази но ще сложа Любо от 'ТЕ' - според мен ма супер интерсен глас и най-важното запомнящ се.

Има и още, но в момента се сещам за тези.

Отговорено

Bruce Dickinson OF COURSE! :cheers: Аз кой друг мога да кажа освен него. А иначе Антъни Кийдис от ред хот ме кефи. И разни други. Ма за са Брус и другия се сещам.

Отговорено (Редактирано)

Можеш ли да го качиш някъде да го дръпна?

Фен съм ;)

На мен любимият ми е Absolutely Live - просто е върха

Сори за тъпото повторение на поста ми ама нещо ми става с браузъра :cheers:

Редактирано от Martinez
Отговорено (Редактирано)

Мисля, че е 93 не съм много убеден.

Основен вокал там е Steve Lukather и тази женка негърката за която говоря. Довечера като се прибера от работа ще погледна и ще ти кажа със сигруност. Имам го на касетка и на видео съм го гледал

Редактирано от Martinez
Отговорено (Редактирано)

Мда, тоя лайф и аз съм го гледал... много е добър.

Иначе-Майк Патън ми е фаворит :cheers: Въпреки че малко ме притеснява, не е наред у главата т'ва момче...

Редактирано от Steff
Отговорено
Иначе-Майк Патън ми е фаворит ;) Въпреки че малко ме притеснява, не е наред у главата т'ва момче...

хич не е наред ако ме питаш.....ама и наркотиците много влиаят....:cheers:

Отговорено

за БГ вокалисти съм напълно съгласен за Любо(там други работи ме дразнят,но това не променя факта,че пее много добре)

Отговорено
за БГ вокалисти съм напълно съгласен за Любо(там други работи ме дразнят,но това не променя факта,че пее много добре)

наистина Любо и бих добавил Милко Калайджиев :green: :green: :green: :green: :green: :green: :green: