eL_NinYo Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 и аз го имам тоя лайв,но забележи как там е яко със слушалки Цитирай
Martinez Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 Хайде да се включа и аз Нямам да изброявам вече казаните, но не видях никъде: Bruce Dicknson, Sebastian Bach, , вокала на Gotthard (забравих как се казаваше - ако някой се сети ), Sеаl, Rohnan Keating (не съм сигурен за спелинга, но е интересен глас). Дами: Chaka Khan, eдна от бек вокалите на концерта на Toto 'Absolutely Live'- не знам как се казва, но има НЕвероятен глас. БГ: Тук някой сигурно ще възрази но ще сложа Любо от 'ТЕ' - според мен ма супер интерсен глас и най-важното запомнящ се. Има и още, но в момента се сещам за тези. Цитирай
Martinez Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 и аз го имам тоя лайв,но забележи как там е яко със слушалки КОя година е концерта? Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 концерта е от 2003 в Амстердам. И за мен е УБИЙСТВЕН Цитирай
Martinez Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 Можеш ли да го качиш някъде да го дръпна? Фен съм Цитирай
vovcho Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 Bruce Dickinson OF COURSE! Аз кой друг мога да кажа освен него. А иначе Антъни Кийдис от ред хот ме кефи. И разни други. Ма за са Брус и другия се сещам. Цитирай
Martinez Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 (Редактирано) Можеш ли да го качиш някъде да го дръпна? Фен съм На мен любимият ми е Absolutely Live - просто е върха Сори за тъпото повторение на поста ми ама нещо ми става с браузъра Редактирано Март 10, 2005 от Martinez Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 абе от куде е тоя абсолют лайв ???????? Цитирай
Martinez Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 (Редактирано) Мисля, че е 93 не съм много убеден. Основен вокал там е Steve Lukather и тази женка негърката за която говоря. Довечера като се прибера от работа ще погледна и ще ти кажа със сигруност. Имам го на касетка и на видео съм го гледал Редактирано Март 10, 2005 от Martinez Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 аз имам и още един техен-много здрав,в Париж.Там са със Джеф Поркаро,с две негърки-бек и с индианеца Цитирай
Steff Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 (Редактирано) Мда, тоя лайф и аз съм го гледал... много е добър. Иначе-Майк Патън ми е фаворит Въпреки че малко ме притеснява, не е наред у главата т'ва момче... Редактирано Март 10, 2005 от Steff Цитирай
Topsun Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 Иначе-Майк Патън ми е фаворит Въпреки че малко ме притеснява, не е наред у главата т'ва момче... хич не е наред ако ме питаш.....ама и наркотиците много влиаят.... Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 за БГ вокалисти съм напълно съгласен за Любо(там други работи ме дразнят,но това не променя факта,че пее много добре) Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 за БГ вокалисти съм напълно съгласен за Любо(там други работи ме дразнят,но това не променя факта,че пее много добре) наистина Любо и бих добавил Милко Калайджиев :green: :green: :green: :green: :green: :green: :green: Цитирай
Recommended Posts