wessy Отговорено Юли 25, 2005 Share Отговорено Юли 25, 2005 James Hetfield (Metallica) Maynard(Tool, A perfect circle) - тоз никой не мой го докара Kurt Cobain Johnatan davis Sandra Nasic (Guano Apes) MIKE PATON (няма да казвам от къде) Вокала на Factory 81 не му знам името ама е откачен ! Chris Cornel и двамата вокали на Adema Aaron Lewis (Staind) Axl Rose !!! и тоя от Velvet Revolver не му помня името Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Юли 25, 2005 Share Отговорено Юли 25, 2005 Аз по принцип се кефя повече на певици, отколкото на певци но ето как стоят нещата (не по важност де): Anastacia Nelly Furtado Sandra Nasic Mike Patton Johnatan Davis Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Egon Отговорено Юли 26, 2005 Share Отговорено Юли 26, 2005 Мале майко, толкова са много, че направо не знам: Coverdale, Geoff Tate, Warell Dane, Dio, Jorn Lande, Buddy Lackey/Devon Graves, Bonnet, Gillan, Ray Alder, Midnight, Russel Allen, Doro, Sandra Nasic, Joplin, Звезди, Наско (от Б.Т.Р., с някой уговорки), Тони Айван (Panntomind, българи)...и още мнооооого други. Толкова добри певци има на тая земя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
progressive Отговорено Юли 27, 2005 Share Отговорено Юли 27, 2005 мнооого са... Norah Jones Al Jarreau Anastacia Mike Patton Freddy Mercury Sting Фил Колинс Боби Кимбъл James LaBrie... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Egon Отговорено Юли 27, 2005 Share Отговорено Юли 27, 2005 Ха-ха, стига бе, и James LaBrie ли...недей моля ти се... Абе да те питам, те хубаво са ти любими, ама съвсем сериозно, смяташ ли ги и за добри певци? :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
progressive Отговорено Юли 27, 2005 Share Отговорено Юли 27, 2005 Ха-ха, стига бе, и James LaBrie ли...недей моля ти се...Абе да те питам, те хубаво са ти любими, ама съвсем сериозно, смяташ ли ги и за добри певци? :think: ами съвсем сериозно, да! защо, към кой освен James LaBrie таиш съмнение? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Egon Отговорено Юли 29, 2005 Share Отговорено Юли 29, 2005 Не, не, не тая съмнение към останалите, ма просто оставам с впечатление, че споменаваш имената по степента, която обичаш да ги слушаш, а не толкова по мнението ти за тях като певци, професионално, дет се вика. А за Лабри...наистина, няма какво да кажа. Не обичам СТинг, но то е просто не мой тип, макар че всъщност като гледам, моите вокали биха били коренно противоположни на твоите, не само биха били, ами са де Така че здраво се разминаваме ;-) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ELVIS Отговорено Юли 29, 2005 Share Отговорено Юли 29, 2005 spice girls, girls aloud, bon-bon girls и сякви други гърлс :inlove: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Egon Отговорено Юли 29, 2005 Share Отговорено Юли 29, 2005 А? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Smokejack Отговорено Юли 29, 2005 Share Отговорено Юли 29, 2005 вокала на Симпли Ред е с така сложното и нелогично,на фона на цялата група име,....................................-Симпли Ред Mick Hucknall се казва.Аз му викам ХЛЪЦНАЛ,иначе е добър наистина. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Smokejack Отговорено Юли 29, 2005 Share Отговорено Юли 29, 2005 Glenn Hughes Myles Kennedy Jorn Lande Russell Allen Corey Tailor Phill Anselmo James LaBrie Zakk Wylde има и още ама няма да ми стигне мястото Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
evans Отговорено Юли 29, 2005 Share Отговорено Юли 29, 2005 Тука гледам че става дума за певци,някой може ли да ми каже как се казва вокала на KOOL E THE GANG ,много ми харесва как пее но не му знам името другите ми любими певци и певици са... 1-Ал Жеро 2-Майкъл Франкс 3-Марая Кери 4-Майкъл Джексън 5-Любо от група ТЕ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
progressive Отговорено Юли 30, 2005 Share Отговорено Юли 30, 2005 Не, не, не тая съмнение към останалите, ма просто оставам с впечатление, че споменаваш имената по степента, която обичаш да ги слушаш, а не толкова по мнението ти за тях като певци, професионално, дет се вика.А за Лабри...наистина, няма какво да кажа. Не обичам СТинг, но то е просто не мой тип, макар че всъщност като гледам, моите вокали биха били коренно противоположни на твоите, не само биха били, ами са де Така че здраво се разминаваме ;-) ааа не...:stop: тук за подредба не мога да говоря! просто за изброените се сетих в този ред на момента. не мога да ги подредя защото всичките са в много различни стилове, а и всичките мнооого ми харесват. а и има и още много които харесвам... но не съм се сетил на момента. например Дъг Пиник (King's X) също съм забравил да впиша... него го слушам кат' съм нервен (а това понякога е доста често...) защото ме успокоява(колкото и странно да звучи ) а твоите вокали аз също много ги уважавам!(така че май не се разминаваме толкова здраво-просто не съм ги вписал) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Юли 30, 2005 Share Отговорено Юли 30, 2005 например Дъг Пиник (King's X) също съм забравил да впиша... него го слушам кат' съм нервен (а това понякога е доста често...) защото ме успокоява(колкото и странно да звучи ) Изобщо не е странно това за King's X. На мен ми действат по същия начин. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Egon Отговорено Юли 31, 2005 Share Отговорено Юли 31, 2005 За пореден път тук се изненадвам. Въпрос към Смоукджак: как нарецждаш Лабри до певци от класата на Ален, Ланде, Хюс...направо не проумявам. Това ми звучи, все едно да кажа: любимите ми коли са БМВ, Мерцедес, Ауди и Вардбург...айде да е Лада, да не е Вардбург... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts