Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
офффф,не ми казвай.имам един концерт на Babyface,там как пеят....мамата си трака напрао:bravo:

Точно! Ако преди 3 века онея капиталисти не ги бяха завели в щатите да им берат бананите и да си играят на търговци токато ние тук,в европа си правим валсчета,нямаше да има и половината от музиката,която сега постоянно ни дърпа напред....Абе Long Live The Black People! :bravo:

Отговорено

Няма как да не се съгласи човек с вас... най-яките парчета на Елвис Пресли например са били кавъри на негърски ритъм ен блус парчета... Да не споменавам и една особено богата на музикални таланти фамилия наречена Джаксън... абе... добре, че са негрите, инче циганската музика до ся да е завладяла света.... чайо рие, шука рие :green: :green: :green:

Отговорено

Хмм, да спомена, че и вокалистът на HIM, Виле Вало, е изключително талантлив ! Много специфичен глас и доста добър диапазон - в някои парчета взима доста ниски и доста високи тонове.

Не мога да кажа дали ми е от любимите вокалисти, но определено хем има дарба, хем има визия на фронтмен, колко и да го плюят някои...

Отговорено (Редактирано)

Към моя списък бих прибавил примерно певецът на The Cult. Както и (ни мъ бийти) Shakespear's sister (като говорим за високи и ниски тонове - двете се допълват перфектно в туй отношение) :) :green: :)

Редактирано от pacman
Отговорено
Хмм, да спомена, че и вокалистът на HIM, Виле Вало, е изключително талантлив ! Много специфичен глас и доста добър диапазон - в някои парчета взима доста ниски и доста високи тонове.

Не мога да кажа дали ми е от любимите вокалисти, но определено хем има дарба, хем има визия на фронтмен, колко и да го плюят някои...

Съгласен съм с теб, обаче тоя пич Виле Вало имам чувствтото, че съзнателно и целенасочено си унищожава гласа пушейки по 3 кутии цигари за концерт от 2 часа! Хич не го разбирам тва... :godbless:

• 3 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

Хмм, пропуснал съм да добавя в моят лист някои наистина страхотни гласове. Поправям грешката си:

Mike Patton (Faith No More, Fantomas, Tomahawk...)

Maynard James Keenan (Tool, A Perfect Circle)

Mark Lanegan (Screaming Trees)

Kurt Cobain (Nirvana)

Steven Wilson (Porcupine Tree)

PJ Harvey

Nick Cave

Robbie Williams

Seal

Damien Rice

Редактирано от Angermeans
Отговорено

Никъде не видях някой да го е споменал и затова аз ще кажа, за БГ - Наско(Б.Т.Р.). Справя се доста добре, по мое мнение!И преди го бях слушал, но когато на гости на Слави беше пианиста на Queen, Наско пя "We will rock you"(ако бъркам поправете ме :think: ) и тъй като тогава се справи блестящо сега го добавям!