Delyan Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 Не ви ли е срам да пропускате Michael Kiske? Да не говорим и за Doogie White, Joe Lynn Turner, Goran Edman, Eric Martin, Joey Tempest, ... Цитирай
Topsun Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 Не ви ли е срам да пропускате Michael Kiske? Да не говорим и за Doogie White, Joe Lynn Turner, Goran Edman, Eric Martin, Joey Tempest, ... срам ни е Цитирай
Delyan Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 срам ни е А така, това вече е съвсем друга работа Цитирай
Burton Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 Не ви ли е срам да пропускате Michael Kiske? А не ви ли е срам да пропускате Joff Tate?! Цитирай
Delyan Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 А не ви ли е срам да пропускате Joff Tate?! Бе слушал съм едни LIVE изпълнения през средата на 90-те дето ... Иначе Queensryche си RULZ Operation Mindcrime - просто друго такова НЕМА!!! Цитирай
Fenix Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 Sully Erna - Godsmack и разбира се BG - Nino Gomez (ex subtierra), Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 Освен повечето споменати горе аз се кефя много и на Zachary Stevens ( бивш Саватаж, Съркъл ту съркъл). Човекът пее супер! Цитирай
Wicked Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 Mike Patton(Faith no more, Mr Bungle, Tomahawk и т.н.)!!! Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 аз съм на периоди в определен период ме кефи определен вокал ...точно сега много се кефя на CHIP и с нетърпение го чакам да се върне за да запишем нещо авторско..не знам дали съе усетили от онзи гавър но Методи има страхотен глас вариращ от продрани варварии до Чип и Дейл..иначе като пееше Child in time не можех да свиря щото ми беше кеф да слушам Цитирай
MAUGLY Отговорено Март 7, 2005 Отговорено Март 7, 2005 Уеуе ма съм тъп!!! :wall: Пропуснах да спомена един от хората който стои някаде на върха на пирамидата на вокалното изкуство. Тва момче се именува Боби МакФерин. Ей тва е мазалото. Ако някой се интересува ше го запозная с творчеството му!!! Цитирай
eXile Отговорено Март 7, 2005 Отговорено Март 7, 2005 (Редактирано) Майк Гаан, Дикинсън... Ей, Съли Ерна (на Годсмак вокала) също има доста характерен глас Такива работи... Хохо, Боби МакФерин, къде забравих тоз музикален гении После ми дойде и на ум Ози, не за друго, ами заради гласа , също Тейлър (от Аеросмит). Редактирано Март 7, 2005 от JoiNT_NaTuRe Цитирай
Ivan Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 Аз да добавя Валя Балканска и Phil Ansalmo. Цитирай
Snowwhite Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 Аз да добавя Валя Балканска и Phil Ansalmo. :inlove: Ей това мнение ми е като подарък за днес!!!Разтапяш ме направо с вкуса си!!! :inlove: Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 на мен лично ми допада тембъра и емоцията в пеенето на Фил Колинс,Стинг,Боби Кимбъл(въпреки,че много фалшиво пее този човек ). А всички негри пеят уникално красиво........ Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 Боби Кимбъл(въпреки,че много фалшиво пее този човек ). Особено на концерта в БГ Много кофти... Но имам един голям техен концерт, по случай 25тата им годишнина - там е железен! Айде и аз да си кажа: Sting, Loreena McKennitt, James LaBrie, Jim Morrison, Йълдъз Ибрахимова , Freddy Mercury, Brendan Perry & Lisa Gerrard (Dead Can Dance), Frank Zappa, Robert Plant, Елиза Цитирай
Recommended Posts