circles Публикувано Февруари 25, 2005 Публикувано Февруари 25, 2005 Тема, интересна според мен... лицето на бандата :wow: или не точно? както и да е ето някой мои любими гласове: Brandon Boyd (INCUBUS) - Най якият модерен глас, в последния албум надминава себе си.. Chris Cornell (audioslave, soundgarden) - няма нужда от коментар Певеца на Maroon 5 също има потенциал От по старите: Paul Rodgers - Bad company Mark Farner - Grand Funk Певеца на The KINKS ... BG - Nino Gomez (ex subtierra), Ванката (awake), Ангел (sepuko 6)... Вашите? Цитирай
Bassko Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 Има ли смисъл да споменавам ФРЕДИ МЕРКЮРИ!.........и волака на bloodhoud gang - Jimmi Pop ме кефи щото не може да пее на живо хахаахах! Цитирай
Shagrath Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 Ihsahn , Nergal , Shagrath , Vortex , Jon (по тия се уча аз) ... и много други от всякакви различни стилове ... П.С. имаше едно моме от конкурса на Слави дето така и не го избраха а пееше божествено :wow: Цитирай
Shakesbeer Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 Борис Христов, Николай Гяуров... Цитирай
bulby Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 (Редактирано) Преди всички други - Layne Staley (Alice in Chains). Вокалисти: Aaron Stainthorpe (My Dying Bride), , Peter Steele (Type O Negative), Jerry Cantrell (пак Alice in Chains ), Vintersorg (Vintersorg, Borknagar...), Warell Dane (Nevermore), Eddie Veder (Pearl Jam), Krystoffer Rygg (Ulver, Arcturus, ex-Borknagar) тези на Porcupine Tree, R.E.M., AFI и така нататък... Вокалистки: Beth Gibbons (Portishead), Anneke van Giersbergen (The Gathering), Mylene Farmer, Elisabeth (Dargaard) Фреди не ми е от най-любимите, но че е един от най-великите вокалисти на 20ти век никой не може да му го отрече... Редактирано Февруари 25, 2005 от Angermeans Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 Carl Wilson от Beach Boys- най-красивият глас и най-музикалният певец в областта на поп-музиката! Уви песните са му слабо познати в България. :guitar: Цитирай
Shagrath Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 Angermeans евала и за My Dying Bride , и за Type , и за Vintersorg , и за Arcturus ... Цитирай
Adagio Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 Tony Martin, Mark Boals,Coverdale,Jorn Lande... и много други... от дамите Aretha Franklin, Anita Baker,Regina Bell,Whitney Houston и всички яки каки с тъмен цвят на кожата , Anastacia, баба Tina, абе то няма изброяване просто.... Цитирай
Chip Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 Хм... Gillan, Jon Anderson, David Draiman ( Disturbed ) и хм... как се казваше вокала на Fear Factory... не помня баси :think: Цитирай
MDFk Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 Ihsahn , VortexКато бивш(и не чак толкова - Емперър са ми идоли,Ihsahn има доста добър чист глас)любител на групите,от които приозлизат тези господа,бих казал добър избор .За Пешо Стоманата - също. От по-лекичките: Доста от гореизброените,но бих добавил и Андрю "Мак"Макдермът от Threshold,Ръсел Алън от Symphony X.. от дамите Кимбърли Гос и новичките Джос Стоун и Анастейша.. :inlove: Цитирай
bulby Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 На тази Джос не ми харесват много песните и (сигурно има и по-хубави, просто само най-въртяните по ММ и МТВ съм слушал), но няма как да не призная, че за годините си (16 или 17) има удивителен глас :exclaim: Цитирай
MDFk Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 17 годинки са.Според мен гласа и е доста универсален и интересен,може да е мек и (когато песента го изисква)малко по-ръмжащ(надявам се се сещаш за както говоря),мощен. Кефи ме и това че връща вниманието върху един стил леко позабравен,и че не го осакатява(както казах - според мен )правейки това. Цитирай
Dushmanina Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 В момента се сещам за Глен Хюз - тоя човек е невероятно гърло! Голям диапазон, страхотна динамика на пеене, няколко различни бленди на гласа, а за това как пее на живо - един от малкото, които наистина го могат. Рок, соул, фънк - няма проблеми. Иначе така като се замисля сега - Ковърдейл, Дикинсън, Анди Дерис, Нат Кинг Коул, Луис Армстронг, Стинг, Дио, Мъстейн(не щото може да пее, а щото плюе в микрофона много злобно и убедително - кефи ме пък) , Тейк Сикс(един секстет негра - направо са размазващи), Орлин Горанов дори абе много са Дами - домързя ме вече да пиша, ама тази ще напиша, щото скоро пак я гледах на живо и за пореден път ми направи огромно впечатление - Амалия. Пее в Суинга и Бекстейдж от време на време. Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 Erykah Badu,Ckaka Khan,Aretha Franklin,Beyonce и още много които не ми се изброяват,щото така или иначе ще пропусна някоя Цитирай
Recommended Posts