hristakis88 Публикувано Януари 2, 2007 Публикувано Януари 2, 2007 (Редактирано) Здравейте музиканти!!! Честита нова 2007 година!!! От скоро съм в София,но няма къде да се упражнявам по пиано.Имам МИДИ кииборд Evolution MK361C,но не ми е достатъчна тъй като е само с 5 октави.Имам пино но нама как да го домъмна от 400км.Та,въпроса ми е какво да си взема което да ми върши работа.Миди клавиатура с 88 keys или Stage piano (от рода на Clavinova).Искам да е с пианистична клавиатура и да не е повече от 1500лв.Моля ви препоръчайте ми нещо.Благодаря ви предварително!!! Редактирано Януари 2, 2007 от hristakis88 Цитирай
martist Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 Работата е там че двете неща са много различни едно от друго.Миди клавиатурката си задължен да я връзваш към комп и от там да пущаш свуците и е по-лека.Ако някой ден ти се наложи да свириш някъде ще трябва да мъкнеш и компа. Стейдж пианото е по-добрият вариант от гледна точка на това че си има звуците вътре и може да си го носиш където искаш.По- тежко е и по- скъпо.Клавинова според мен за 1500лв трябва да забравиш.Незнам как вървят цените но май идва по-скъпичко.Има готини пиана на Ямаха и Касио (лично аз предпочитам Ямаха) Та изводът е: по-добре Стейдж пиано.Него може да го връзваш хем към компютър хем да го носиш където си пожелаеш и да свириш. Успех Цитирай
hristakis88 Отговорено Януари 2, 2007 Автор Отговорено Януари 2, 2007 За клавиатурите знам че ще трябва задължително PC,но все пак благодаря.Clavinovа-та ли е най-добрата за Stage piano? Може ли да ми препоръчаш нещо? Могат ли да се свързват Стейдж пианата като миди клавиатури към компа? Цитирай
martist Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 (Редактирано) Yamaha P90 Yamaha P120 Yamaha CP33 Yamaha CP300 Това са все таквизи пиана.От серията П има и по-високи класове.Разгледай Относно Касио не съм информиран.Чувал съм че са хубави. Както съм написал МОЖЕ да се връзва към компютър. Успех П.С. иначе Клавиновата си е суперска, но май е скъпа. Редактирано Януари 2, 2007 от martist Цитирай
Recommended Posts