skostadinov Публикувано Юли 11, 2016 Share Публикувано Юли 11, 2016 Здравейте, пичове. Искам да попитам някои по-опитни да ми препоръчат програма която да разчита сетове. Трябва ми защото свиря на акордеон и искам да изпълнявам ритми от хора. Благодаря на всички. П.П: Също ако някой има сетове за хора и иска да ги сподели ще съм благодарен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Губерков Отговорено Юли 25, 2016 Share Отговорено Юли 25, 2016 Вариантът ти е евтин Аранжор , примерно KORG PA50( около 600лв.) , за който има бол сетове и стилове с народна и всякаква друга музика и е на въоръжение от 2000-та година насам . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asan79onbashi Отговорено Юли 25, 2016 Share Отговорено Юли 25, 2016 Съгласен съм с колегата и също мисля,че имаш нужда от някой аранжор.Щом искаш да е за малко пари може би трябва да патърсиш в "чичо гугъл" по-старите модели но такива които могат да записват и качват стилове и даже имат секвестър за компузиране и аранжиране на музика,песни в миди формат.Щом имат възможност за запис на миди файл,значи могат и да просвирват такива.Лично аз като се замисля за конкретни модели за малко пари се сещам за няколко модела:ROLAND G600,ROLAND G800,ROLAND G1000,ROLAND VA серията.Може да намериш тънко също YAMAHA psr серия аранжьори.Най- предпочитана марка от мене е KORG арянжорите в тази марка са тези от "Pa" серия.Най- ефтинко сигорно ще е па 50,60,80 и моделите които са след тях сигорно ще ти допаднат по вкус но са скъпи особенно по-новите.Ако търсиш софтуер за четене на стилове или миди файлове мога да кажа ,че няма нищо добро за такава цена.Добрите и прехвалени софтуери също не струват много и не стават но това си е мое мнение. Ами дано сме били полезни и желаем всичко най-добро при покупката. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts