vikosimeonov Публикувано Януари 1, 2007 Публикувано Януари 1, 2007 (Редактирано) Някой може ли да ми каже бавни песни и балади за акустична китара и да ми даде ноти или табларура Редактирано Януари 1, 2007 от vikosimeonov Цитирай
X_eNeMy Отговорено Януари 1, 2007 Отговорено Януари 1, 2007 Пиши в коя да е търсачка или кой да е торент сайт "Best Ballads" и ще ти излязат десетки (ако не и стотици) албуми озаглавени така на различни групи и компилации. За табове тука писах вече - в дата.бг пишеш "гитар про" на английски де и сваляш най-големия файл. Там освен сетъп за инсталация ще има и архив с не знам си колко хиляди таба, сред които 100% има всяка една песен от всяка една от тези компилации Цитирай
tpd Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 Ок де, дяйте нещо по-оригинялно. Евъргрийнитем който се свирят под път и няд път си си ясни... Дайте нещо по-уникално. Например тук имам една мп3, която не я знам от къде ми попадна с латино балата в 4/4-ти. "Stay with me" Има много хубава мелодия спорд мен и слагам пари, че повечето хора не са я чували, а си заслужава. Пее се на някакав испаноподобен език, но не е испаснски мислям чудех се за поктугалски... докато се опитвах да и изровя явтора или евентуално текста или нещо друго... че да изкопая от някаде таблатура. Ако някой е заинтересуван мога да му я правя. Също така търся всякакви други песни с хубави-ПРОСТИ мелодии. Не е нужно да си вържа пръстите на влъонга за да изпълня нещо красиво... / и да искам не мога де, но това е отделен въпрос / Мерси предварително, ако някой пусне някакво лирично латино с интересен ритъм. Цитирай
Recommended Posts