TheRipper Публикувано Декември 30, 2006 Публикувано Декември 30, 2006 значи като ми влезна един ши*ан вирус та ми изеде сичку (та даже и табовете на Гуитар Про-то)та толко ме е яд , че моля ако някои използва този софтуеар (Гуитар Про) да качи некъде колекцията си от табове и да даде линк....знам мн саитове за доун. на табс ама толкоз мн. имах , че не ми се теглят пак аиде ако некои има нещо да предлага аиде и със късмет , здраве и щастие У новата 2007г. (Весело искарване на празника и да се гРъмЪт яко пиратлъци :green: ) А НАЗДРАВЕ :green: Цитирай
kiki vai Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 aми имам доста ако искаш скайпът ми е kiki_dim Цитирай
X_eNeMy Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 в дата.бг пишеш "guitar pro" и търсиш АРХИВИ и подреждаш по НИЗХОДЯЩ РЕД по ГОЛЕМИНА. Ще ти излязат някакви версии на програмата. Сваляш коя да е от тея дет са по над 100мб и в архива има сериал,сетъп и ПАПКА С ЯКО МНОГО ТАБОВЕ Хев фън ! Цитирай
SHARO Отговорено Декември 31, 2006 Отговорено Декември 31, 2006 в линкос има един гитар про с вградени табове адски много (смисъл има почти сичко до 2005 примерно квот е излизало от хеви метал до фламенко релийза се казва guitar pro A&ch team ако искаш си го свали Цитирай
Recommended Posts