Bassko Публикувано Февруари 24, 2005 Публикувано Февруари 24, 2005 Преди време с групата ми започнахме да свирим една песничка и аз трябваше да я пея,но не можех. Прекалено се изтощавах, още на първият куплет изнемогвах и гласа ми падаше.А сега си я пея без проблем даже по няколко пъти! Според вас това на какво се дължи? Дали съм си подобрил техниката или просто гласа ми е станал някак си по-мощен?! П.П. Да ви се похваля, преди 2 дни достигнах Ла# демек мога да изкарвам тон като 1-во прагче на 3-та струна на бас и не ми се смъква гласа като пея високо след това Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 Мисля, че е напълно нормала тази положителна промяна, предвид това, ча си още съвсем млад, гласът ти тепърва ще се развива. Аз съм с десетина години по-възрастен и още ми се променя гласът. Цитирай
Shagrath Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 абе аз що се си мисля че като поотрасне човек и акто му мутира гласа и пада надолу ... а Bassko казва че може вече да пее по-високи ... може просто малко от малко да си е отработил гласа вече ... ма нека той си каже дали си пее сравнително редовничко или не ... Цитирай
Bassko Отговорено Февруари 25, 2005 Автор Отговорено Февруари 25, 2005 Еми да!Редовно си пея. Всеки ден си попейвам малко, ама то е само ей така от нямане на работа иначе горе долу 2-3 пъти на седмица по-сериозно, даже и по-малко! Цитирай
Shagrath Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 еми аз имаше един период дето за цялата седмица пеенето ми беше само на репетициите (2 пъти в седмицата) и си беше достатъчно ... Цитирай
MAUGLY Отговорено Февруари 26, 2005 Отговорено Февруари 26, 2005 Преди време с групата ми започнахме да свирим една песничка и аз трябваше да я пея,но не можех. Прекалено се изтощавах, още на първият куплет изнемогвах и гласа ми падаше.А сега си я пея без проблем даже по няколко пъти! Според вас това на какво се дължи? Дали съм си подобрил техниката или просто гласа ми е станал някак си по-мощен?! П.П. Да ви се похваля, преди 2 дни достигнах Ла# демек мога да изкарвам тон като 1-во прагче на 3-та струна на бас и не ми се смъква гласа като пея високо след това Ми много може да са причините!!! Може да не си бил във форма тогава, може и да си пропял по-добре!!! Цитирай
Recommended Posts