niki123bg Публикувано Декември 30, 2006 Share Публикувано Декември 30, 2006 Доста интересно устройство, но за съжаление и с доста непълна документация. Първият ми въпрос към хората имащи опит с BCF2000 или BCR2000 е дали е възможно да се променят функциите на бутоните в режим на емулация, различен от B-Control. Става въпрос за следното - харесва ми концепцията на Mackie Control емулацията - т.е. използването на някой от бутоните за Shift бутон, който променя функциите на останалите докато се държи натиснат. Например aкo e натиснат горният шифт (Encoder Groups - бутон 1) и едновременно с това се натисне бутон T4 се изпраща команда Record към хоста. Ако не е натиснат Shift бутона, T4 изпраща команда Play. Да кажем, че това не ми допада и предпочитам Record командата да се изпраща с бутон T4, но без да се държи Shift бутона - има ли начин това да се промени? В настройките на хоста, като се избере Mackie Control се появяват настройки само за бутони F1 - F8 (със/без Shift). Ако това не може да се направи - има ли начин в B-Control режим да се назначат бутони, които да се интерпретират като Shift бутони и да се променят функциите на останалите бутони чрез тях - било то директно в устройството или в мапинга при хоста (Generic Control настройките) ? Другият ми въпрос е свързан с допълнителните педали за управление - това най-обикновенни ключета ли са (както са педалите на китарните усилватели) или са нещо по-сложно? Не откривам никаква информация по темата в упътването и на уеб сайта. Още един въпрос който ми се върти в главата - има ли някаква реална употреба на presets на самото устройство? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts