SMAXNATDRUMER Публикувано Декември 29, 2006 Публикувано Декември 29, 2006 Ми сега свиря по много на ден и не6то имам доста сериозен проблем не мога да питам у4ителя ми за6тото сам в ваканция ,и да питам вас на какво моге да се далжи този проблем ;на стол4ето ли, на гре6на стоика ,някой да ми помогне ако може. :wall: Цитирай
bonzo Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 И на двете.Ако ти е високо столчето може да се прегърбваш.От постановката може също да е.Аз си реших проблема като си купих облегалка за столчето Цитирай
SMAXNATDRUMER Отговорено Декември 29, 2006 Автор Отговорено Декември 29, 2006 от каде да си купя облегалка Цитирай
bonzo Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 Динакорд,ама облегалката става само на най-скъпото столче на Ямаха,така че това е доста скъп вариант Цитирай
Katsko Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 при неправилна постановка облегалката няма да ти помогне приятелю оправи си я. както каза Бонзо не се прегърбвай. намери си на Dave Weckl "back to basics" постановката почва с реденето на комплекта. нещата трябва да са ти удобни за достигане, да не са ти нито твърде близо нито твърде далеч. ето ти един трик: затваряш очи и свириш ама с твойта си постановка ако вече имаш така изградена. ако целиш обръчи или изобщо не си уцелваш томовете например значи просто не са ти на подходящото място. преподреждай :read: обърни наистина внимание на височината на столчето и ако не може да се наглася си купи ново. може да не ти е удобно на педала, ако се навеждаш напред при работа с десния(силния) крак значи определено седиш доста високо. стойката ти трябва да е ИЗПРАВЕНА и ОТПУСНАТА. ако се стягаш значи зле трябва да си спокоен и релаксиран на сета. кръста изправен или леко вкаран напред, ако си вдигал щанги - все едно правиш мъртва тяга, така се натоварва най-малко. почивай на всеки 15на минути ставайки от сета. засега за това се сещам. ако проблема е упорит спри да свириш за няколко дни и почни да правиш разтегателни и силови упражнения за кръста щото здрав кръст- здраво семейство Цитирай
Recommended Posts