Свилен Бас Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 Алооо, еееей - кво стана тук бе - тема за НМУ, а? Ми да си направим нова за контрабасистите, а тази да помолим да бъде преименувана Цитирай
Vlad Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 Ами явно контрабасисти могат да се намерят предимно в музикалните училища. А ти защо се палиш толкова? Разбрахме, че си от ТУ! И че обичаш да размахваш пръст и да правиш забележки. Вместо да говориш толкова - пусни си твоя тема, но започни с това кой и какво да се пише в нея, че да не те ядосваме... п.п. познавам и други контрабасисти, които влизат тук. Но не се разписват в тази тема - тя си е губене на време. Цитирай
TheDreamGirl Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 ееееееее, нали се разбрахме без караници тцтцтц... Влад, кои са тия колеги, бе? кажи айде, със здраве Цитирай
bejazz Отговорено Януари 3, 2007 Автор Отговорено Януари 3, 2007 Айде колеги които не искате да се разписвате тук щото е губене на време,айде сега подкрепете щефската басова част Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 ^ Какво да подкрепят - то Влад го каза - губене на време си е! Ще направя нова тема и там ще обясня кой трябва да пише :read: , ако имам сили за това :twisted: Цитирай
TheDreamGirl Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 та, къде се изгубихме, нещо малко позамря темицата, а? Цитирай
bluesman Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 А като стана дума за контрабаси да ви кажа. Преди време един клиент ме пита какви струни да сложи на контрабаса си защото свирел класика и джаз . Погледнах в каталога на Дадарио и му препоръчах модела Hybrid . Преди два дена ми се обади че си ги доставил и му ги смених............. е такъв саунд изкара ... не може да се сравнява с никакви разни Томастик. Страхотно звучи с лък а за пицикати ..... такова сте слушали само по Mezzo. Цитирай
Recommended Posts