mila_kara Отговорено Март 20, 2005 Автор Отговорено Март 20, 2005 алооооооо тука агитка на Шопен ли се заформи ... я и мене бързо в списъка :green: Аз съм твърде изненадана от развоя на нещата. Приветствам всички почитатели на Шопен! Мисля, че това е една музика, съдържаща в себе си голям емоционален заряд.И тези, които не са безразлични към нея,със сигурност го имат. :hello: Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 Ай лайк Шопен, тън-дън-дин-дън... И мен ме кефи диското от осемдесетте То добре дошла е малко късно и тъпо да пиша Добре дошла, И какво заварила с оксижена?, ами я кажи какво готвиш най-вкусно, когато слушаш полонезиите и хортензиите, джъст а джоук, а, и кога ще ме поканиш на Заппа с пържени картофел-фюрери плюс специалитета си по варшавски?... :hello: Цитирай
mila_kara Отговорено Март 23, 2005 Автор Отговорено Март 23, 2005 Ай лайк Шопен, тън-дън-дин-дън... И мен ме кефи диското от осемдесетте То добре дошла е малко късно и тъпо да пиша Добре дошла, И какво заварила с оксижена?, ами я кажи какво готвиш най-вкусно, когато слушаш полонезиите и хортензиите, джъст а джоук, а, и кога ще ме поканиш на Заппа с пържени картофел-фюрери плюс специалитета си по варшавски?... :hello: В подписа ти има една мисъл.Сам си я продължи! :hello: Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 27, 2005 Отговорено Март 27, 2005 Дъ райт ансър из ноуон, бът ху (Бог да ги поживи) кеърс, диър; донт гет енгър, джъст а шега, стрино Цитирай
mila_kara Отговорено Март 27, 2005 Автор Отговорено Март 27, 2005 Дъ райт ансър из ноуон, бът ху (Бог да ги поживи) кеърс, диър; донт гет енгър, джъст а шега, стрино Ай`м нот енгър, нот кеърс енд ноу тат ис джъст а шега, май стрин, или както го искаш там. :hello: Ти, гледам, при доста хора си се отчел.Все, едно забавлявай се!Тук сме и затова! Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 Отчитам се сал пред Бога и ... данъчните, сомтимес. Да живейш, нищо лично, просто изразяването ми шашка. :hello: Цитирай
SGEORGE Отговорено Август 29, 2005 Отговорено Август 29, 2005 Е и аз малко късно,но все пак: ДОБРЕ ДОШЛА!!! Аз понеже съм си пианист и много рядко се запознавам с пианистки и hyper много се радвам да се запознаем...и без това много като нас няма!!! Цитирай
Recommended Posts