peshoy2k Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 на мен мила кара ми звучи като мило лице на българоиспански Цитирай
mila_kara Отговорено Март 17, 2005 Автор Отговорено Март 17, 2005 на мен мила кара ми звучи като мило лице на българоиспански Май си прав! Цитирай
mila_kara Отговорено Март 17, 2005 Автор Отговорено Март 17, 2005 кара мфил. :green: 24-каратово злато . :hello: Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 на мен мила кара ми звучи като мило лице на българоиспански Май си прав! Не българо-испански бе!!! Българо-италиански :read: Добре дошла, дано си прекарваш добре в тази весела компания :hello: :hello: Цитирай
mila_kara Отговорено Март 18, 2005 Автор Отговорено Март 18, 2005 Добре дошла, дано си прекарваш добре в тази весела компания :hello: :hello: Компанията е много mila и ме kara да се чувствам наистина добре дошла, за което благодаря! :hello: Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 от името на неметалистите - здравей(малко късно но....) :hello: Всъшност и аз съм от тази групичка .. следователно поздрави. Цитирай
mila_kara Отговорено Март 19, 2005 Автор Отговорено Март 19, 2005 от името на неметалистите - здравей(малко късно но....) :hello: Всъшност и аз съм от тази групичка .. следователно поздрави. На едно друго място прочетох, че си фен на Шопен .Щото и аз , ама мно-о-о-о-го голям . :hello: Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 от името на неметалистите - здравей(малко късно но....) :hello: Всъшност и аз съм от тази групичка .. следователно поздрави. На едно друго място прочетох, че си фен на Шопен .Щото и аз , ама мно-о-о-о-го голям . :hello: Значи вече може да си организираме фенклуб Демек и аз много го харесвам този човечец Цитирай
mila_kara Отговорено Март 19, 2005 Автор Отговорено Март 19, 2005 На едно друго място прочетох, че си фен на Шопен .Щото и аз , ама мно-о-о-о-го голям . :hello: Значи вече може да си организираме фенклуб Демек и аз много го харесвам този човечец Супер! Когато имам нужда да заредя или разтоваря емоциите си, посягам кем полонезите му, обичам да свиря и някои валсове.Пък и да го слушам само ми е достатъчно. Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 ехеххе поздрав с : Chopin - Waltz 7 in C minor opus 64.( любимото ми ) :inlove: ето и един оркестър . да има! :violin: :violin: :guitar: :violin: :guitar: :violin: Цитирай
mila_kara Отговорено Март 19, 2005 Автор Отговорено Март 19, 2005 ехеххе поздрав с :Chopin - Waltz 7 in C minor opus 64.( любимото ми ) :inlove: ето и един оркестър . да има! :violin: :violin: :guitar: :violin: :guitar: :violin: Свиря си го! Често! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 Радост - най-сетне липсва чегъртането на метал-китари и зловещото блъскане на барабаните... Поздрави! :hello: Цитирай
Shagrath Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 алооооооо тука агитка на Шопен ли се заформи ... я и мене бързо в списъка :green: Цитирай
Recommended Posts