Sturmfuhrer Отговорено Февруари 26, 2005 Отговорено Февруари 26, 2005 Абе аз слушам доста повече блекария отколкото соул, ама просто исках да изтъкна два факта:1) Такива изказвания като "Заеби еди-кво-си" са тъпи. 2) Наш Петърчо е тъп Ти си тъп. Не спирай да ме ебаваш. Всъщност защо ме ебаваш? Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 27, 2005 Отговорено Февруари 27, 2005 Добре дошла във форума Мила Кара P.S.А бе пичове,кво ли ще си каже момичетоя не се карайте бе Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 27, 2005 Отговорено Февруари 27, 2005 Добре дошла на дамата и от мен :hello: (Аз пак с огромно закъснение, ама...) Цитирай
mila_kara Отговорено Февруари 28, 2005 Автор Отговорено Февруари 28, 2005 Добре дошла... заеби соула и тн... фащай се да пееш за некоя блек метъл група!!! Ама, че дискусия предизвика " моят"соул.Аз, не че го пея, но обичам да го слушам когато разпускам.А, иначе, си пея каквото си искам, като понякога си включвам и микрофона, та да го запиша на компютъра си.Е, преди това, си записвам инструментала...но за това друг път. Тук, май , има повече почитатели на метъла. :guitar: Цитирай
Joys Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 По-добре късно отколкото никога. Добре дошла. Пей и свири к'вото си харесваш. И аз съм забелязъл, че има бая металургия тука. Щото и аз де. :guitar: Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 (Редактирано) споконе са само метъл маниациима и други Редактирано Февруари 28, 2005 от Topsun Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 Добре дошла... заеби соула и тн... фащай се да пееш за некоя блек метъл група!!! Ама, че дискусия предизвика " моят"соул.Аз, не че го пея, но обичам да го слушам когато разпускам.А, иначе, си пея каквото си искам, като понякога си включвам и микрофона, та да го запиша на компютъра си.Е, преди това, си записвам инструментала...но за това друг път. Тук, май , има повече почитатели на метъла. :guitar: Междудругото се пошегувах с онова горе... Слушайте каквото искате... аз лично нито БЛЕК, нито СОУЛ слушам, така че не ми е проблем... Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 I love girls! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 от името на неметалистите - здравей(малко късно но....) :hello: Цитирай
SomeoneBg Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 Моя милост те поздравява с вкуса ти и присъединяването към това полубратство,макар и малко закъснял с 2 седмици! Цитирай
mila_kara Отговорено Март 17, 2005 Автор Отговорено Март 17, 2005 I love girls! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Цитирай
mila_kara Отговорено Март 17, 2005 Автор Отговорено Март 17, 2005 Моя милост те поздравява с вкуса ти и присъединяването към това полубратство,макар и малко закъснял с 2 седмици! Благодаря за подкрепата! :hello: Цитирай
mila_kara Отговорено Март 17, 2005 Автор Отговорено Март 17, 2005 от името на неметалистите - здравей(малко късно но....) :hello: Радвам се, че освен метал / с ударение на а / има и други бляскави неща в този форум.Мисля, че всеки стил зарежда с емоции, стига да имаме сетива за това. :hello: Цитирай
Polyphone Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 здрасти Мила кара, добре дошла! Единствено не разбрах - защо "кара", или по-скоро какво кара Поздрави и наздраве! Цитирай
mila_kara Отговорено Март 17, 2005 Автор Отговорено Март 17, 2005 здрасти Мила кара, добре дошла! Единствено не разбрах - защо "кара", или по-скоро какво кара Поздрави и наздраве! Добре, че не питаш, щом е мила защо се кара. Ами, опитвам се да карам, образно казано, срещу вятъра или срещу течението, но...в живота често обстоятелствата те принуждават да ги следваш. :think:Гледай какви работи ме караш да пиша , а аз просто взех първата част от фамилното си име. И от мен, наздраве! Чао! :hello: Цитирай
Recommended Posts