RaveN Публикувано Декември 24, 2006 Публикувано Декември 24, 2006 такаа 1рво здравейте на сички от скоро съм решил да се опитфам да пея и ше съм ви благодарен ако ми отговорите на няколко въпроса най важното което искам да ви питам е секи ли може да се научи да пее или има хора които по никъф начин не могат съшто така ми искам да знам непременно ли е да хода на уроци? и ако е така, каде има такива? мерси Цитирай
Termy Отговорено Декември 24, 2006 Отговорено Декември 24, 2006 Не може всеки. Могат да се научат само хора, които могат да говорят. Цитирай
rali4ka{} Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 здрасти!както винаги съм казвала:всеки може да пее,но не всеки пее вярно! хубаво е да се отиде на 1,2 урока да се види за ко стаа въпрос,но ако нямаш талант....за каде си тръгнал? Цитирай
LOE Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 според мен 99.99% от хората могат да се научат да пеят, просто на някой хора им е много лесно, а на някой много трудно дори хората с ужасен глас могат да пеят, това колко се харесва гласът им е друг въпрос Цитирай
Recommended Posts