Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Точно това ми направи впечатление, че китарите са много сурови, но в същото време модерно звучащи. А солата въобще не са много. Просто са вмъкнати много добре в песента и не натоварват. Точно солата ме позаредиха с енергия.

Отговорено
...преслушах всичките албуми на Джими и Крийм наново,тъй като Майк непрекъснато разпряваш,че иска повече пентатоники и сурово звучене :D

Владо

Аааа, корените са си корени :blink:

Поздравления за парчето - както казваше един познат - "музикантско е отвсякъде " :)

Отговорено
Владо,успех!Дано ситуацията,да има добро развитие! :hello:

П.С. Това "Фендерско" вибрато откъде го изкара!? :bravo:

Сашо,знаеш ги тези работи ти!Чувствах се като дете в магазин за играчки :beer::curse::ph34r::blink:

Владо

Отговорено

Добър, както винаги. Ела си да дрънкаш и на нас на уше, без пари; ВИП-аджия, че и отгоре.

Весели празници, Владимире!

Кефиш достоверно!

Отговорено
Добър, както винаги. Ела си да дрънкаш и на нас на уше, без пари; ВИП-аджия, че и отгоре.

Весели празници, Владимире!

Кефиш достоверно!

И на тебе,Монка!Колкото до свиренето на ушенце,някой ден в близкото или далечното бъдеще :blink:

Владо

Отговорено

Работилница "При Владо няма слабо!"

аз ще си позволя да кажа, че ако не беше твойта жица едва ли щеше да ми е толкова кеф да чуя това парче... ю ноу уорай мийн... :D

саунда... ех, саунда :bravo:

кефят ме нещата с фейзъра или каквото е там... октавера е също много вкусен, да не пропусна!

браво!

дай още като ти пратят останалите "сурови" ...ебахти суровите..направо са си сготвени...

Отговорено

Не знам аз дали слабо няма,но на последния гиг след Коледа точно бях толкова схванат,че на моменти направо ми идеше като Фродо да надена пръстена и да изчезна :wall: :bravo::D Едно друго парче току-що получих и ъплоудвам!

Владо

Отговорено

Абе тука всеки започва здраво да избухва с професионални работи , и това радва :blink: Какво да кажя - поредното много добро парче . А вокала кърти отвсякъде . :ph34r: