hellsing Публикувано Декември 22, 2006 Публикувано Декември 22, 2006 моля съфорумниците които имат информация за разпродажби, процентни намаления или отстъпки на дадени магазини при закупуване на техника за китаристи да публикуват тук съответната информация... без значение дали намаленията са празнични или просто намаления... сигурен съм че такава информация би била полезна за всички нас Цитирай
Phreaker Отговорено Декември 22, 2006 Отговорено Декември 22, 2006 сега през празниците Фактор имат 10% намаление на всичко Цитирай
Dark Skywalker Отговорено Декември 22, 2006 Отговорено Декември 22, 2006 Динакорд са открили наскоро нов магазин при офиса си на "Искърско шосе" 7 -- ЖК Дружба, сградата на бившия "Техномаркет Европа". Твърдят, че има разпродажба с 50% намаление на някои артикули. Не знам докога е "примоцията", рекламата я видях във в-к "Стандарт". Цитирай
X_eNeMy Отговорено Декември 22, 2006 Отговорено Декември 22, 2006 ^ На петте кюшета казват (продавачите), че има 5% намаление. Цитирай
Achiles Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 Във Фактор май наистина има отстъпка. Вчера си купих компресор на Бос и го взех за 120 лева. Цитирай
hellsing Отговорено Декември 23, 2006 Автор Отговорено Декември 23, 2006 днес се обадих в "Музикален Център Икономов - Пловдив" (може би единствения дистрибутор на Ibanez за България) и ги питах дали ще имат намаления на китарите за празниците... отговора беше "да" но само за малко по-скъпите модели. Цитирай
Trysth Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 Абе тоя център не беше ли в Благоевград? Цитирай
hellsing Отговорено Декември 23, 2006 Автор Отговорено Декември 23, 2006 извинявам се грешката е моя... МЦИ е в Благоевград... просто по погрешка съм написал Пловдив в бързината... моя грешка Цитирай
Dark Skywalker Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 Отстъпките в новия магазин на "Динакорд" са в сила до утре -- това според рекламата, която се въртеше днес по Z Rock. Цитирай
Recommended Posts