black_waltz Публикувано Февруари 21, 2005 Публикувано Февруари 21, 2005 ми ко да ви кажа възраст - дърт местожителство - Пещера иде от Пещерска Любим стил - мелодичен дет, нео-класика.... в последните години нещо се зарибявам и слушам секви неща гледам да не се ограничавам само дето джаз нещо не харесвам... вманиачен съм на тема китари, прекарвам цялото си свбодно време в стъргане... за момента любими банди(китаристи) са ми: Ensiferum, Greg Howe, Wintersun, YJM, Altaria, Equilibrium, там сички проект на Лаихо, Skyfire, Risk, Falchion, Imperanon.....също много се кефя на Jerry Goldsmith(саундтрака на "Мумията") ако некои го интерисува нещу друго да пита btw търся си народ за група ако има некои сериозен на близо да заповяда Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 21, 2005 Отговорено Февруари 21, 2005 Добре дошъл, и весело и ползотворно изкарване във форума.Само да кажа че и аз съм много голям фен на Greg Howe и много се радвам че намирам още един тук!!! Цитирай
JEMer Отговорено Февруари 22, 2005 Отговорено Февруари 22, 2005 (Редактирано) @Alexi_Laiho Добре дошъл !!! Само да кажа че и аз съм много голям фен на Greg Howe и много се радвам че намирам още един тук!!! е то да беше само един фен... май спокойно можем да си направим фен клуб Редактирано Февруари 22, 2005 от JEMer Цитирай
Glacierise Отговорено Февруари 22, 2005 Отговорено Февруари 22, 2005 Пишете ме и мене Грегчо е психльо сериозен А сети се да се представиш и ти бе, пич Как е у Пещерата, има ли металисти? Цитирай
black_waltz Отговорено Февруари 22, 2005 Автор Отговорено Февруари 22, 2005 ми да 4 месеца и отгоре....ся се сещам а ве има неколко дет наричат себе си "истински метали" за които Queen и Queensryche са една и съща група, друго нема...... Цитирай
Tokay-Ihto Отговорено Февруари 23, 2005 Отговорено Февруари 23, 2005 ми да 4 месеца и отгоре....ся се сещама ве има неколко дет наричат себе си "истински метали" за които Queen и Queensryche са една и съща група, друго нема...... Бе нали не бъркат Pantera с Пантерите? K'во искаш повече от хората Цитирай
fifcho Отговорено Февруари 23, 2005 Отговорено Февруари 23, 2005 Дайте да се разбереме за кои Пантери става въпрос.За Малките Пантерки или за големите, щото много често ги бъркат с 88.А те са си различни пичоци.Пантерите вече ги немааа, едната от тях сега е у 88, новото творение на Payner.Мноого яки пичета са. Цитирай
Tokay-Ihto Отговорено Февруари 23, 2005 Отговорено Февруари 23, 2005 Много трудни въпроси задаваш Ай да не разваляме форума... че ще ни :killyou: Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 27, 2005 Отговорено Март 27, 2005 Ами и от мен - добър ден! :exclaim: Цитирай
Recommended Posts