badValue Отговорено Януари 5, 2007 Share Отговорено Януари 5, 2007 зна4и аз ще се опитам да орговоря на "оригиналния" въпрос ... - <visocki> има готин Тунер за акусти4на китара - стандат тунинг ЕАДГХе - guitarMate на Sherub (поне аз имам такъф) 25-30 лева .... GuitarMate има и всякакви други тунери .. като се продават и "щипки" за другите тунери които са за "елктри4еска" китара .. а има и с метрономи .. смятам 4е това ще ти свърши ИДЕАЛНА работа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
FireFlash Отговорено Януари 5, 2007 Share Отговорено Януари 5, 2007 badValue тоя тунер само стандарт Е настройка ли поддържа ? Според мен на Guitar Pro тунера не е от най-сполучливите поне за акустична китара. Гласувам за AP тунера много е добър особенно версия 1.02 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Януари 5, 2007 Share Отговорено Януари 5, 2007 APGuitar Tuner от http://vlex.be/ .Взимаш си едно микрофонче и я настройваш офф Брей брей ставам известен Скоро ще ъпдейтвам уроците Дерзайте /офф Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badValue Отговорено Януари 8, 2007 Share Отговорено Януари 8, 2007 badValue тоя тунер само стандарт Е настройка ли поддържа ?Според мен на Guitar Pro тунера не е от най-сполучливите поне за акустична китара. Гласувам за AP тунера много е добър особенно версия 1.02 Може да се каже да ... (всъщност и Еб).. но то не е толкоз важно ако искаш китарата ти да е настроена(за на4инаещ).... ина4е "Щипка" + нормален ТУНЕР(например) ... 4удесно за каквато искаш настоика .... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Януари 8, 2007 Share Отговорено Януари 8, 2007 За ибанеца - Струни десетки, ще опъват груга малко повече от деветки, което означава, че може да се наложи ЛЕКО натягане на тръсрода. /quote] Моята китарка я взех от магазина със стандартни деветки, и и сложиш комплект на който 6-та струна е 60, без да и бърникам тръстода. Не мисля че това твябва да се прави освен ако наистина няма нужда. Но прехода 9 към 10 е нищо спрямо това което аз направих Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badValue Отговорено Януари 10, 2007 Share Отговорено Януари 10, 2007 (Редактирано) badValue тоя тунер само стандарт Е настройка ли поддържа ?Според мен на Guitar Pro тунера не е от най-сполучливите поне за акустична китара. Гласувам за AP тунера много е добър особенно версия 1.02 Вероятно като се замисля въпроса по скоро ти беше дали може да се направи ДропРе тунинг да кажем .... ДА ---- намираш къде трбява да е Ми на 6-та струна (вслу4ая на 2 праг4е) натискаш и настроиваш докато тунера светне Зелено 4е си настроил 6Е ----> ве4е Ми ти е на 6-та ,2ро праг4е =>(да се 4ете следователно) 6-та струна ти е РЕ П.П. аналоги4но ако искаш да направиш Стандартен Ре тунинг(демек да се свали китарата с ЦялТон) същата процедура на вси4ки струни и т.н. за всякакви по ниски... а ако искаш да ти е по висока (знам ли за какво би нбаправил такова нещо .. )-- каподастър..... или в краен слу4аи (пример за стандарт Фа - 1-во праг4е) ... 6та - 4то праг4е при тази настроика трябва да е Ла .. (настроиваш като 5-та) .. и по подобие надолу .... 1-ва се настроива по слух ... !!!! Редактирано Януари 10, 2007 от badValue Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts