bordura Отговорено Февруари 11, 2007 Отговорено Февруари 11, 2007 Всички тромпетисти ли сте зарибени само по джаза??? Аз от доста време си търся някой, с който да посвириме малко СКА... Цитирай
stalev Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 Bakalov написа: Здравейте, абе хора я кажете има ли тромпетисти във форума Така като гледам коментарите разбирам, че китаристите са страшно много, тук там има някой саксофонисти и пианисти, ама тромпетист никъде не видях бе ... я кажете само аз ли се мъча да измъкна звук от тоя инструмент Здрасти има тромпетист във форума.Казвам се Станислав и ми е приатно да се запознаем.Много ми се свири в група.Едно време свирех с "Бели Зелени Червени" в Пловдив и беше гот.Ако някоя сериозна група търси сериозен тромпетист много моля да ми се обади на 0885858279!!!!!!!! Цитирай
stanleypetrov Отговорено Август 7, 2011 Отговорено Август 7, 2011 На 20.01.2009 г. at 11:20, stalev написа: Bakalov написа: Здравейте, абе хора я кажете има ли тромпетисти във форума Така като гледам коментарите разбирам, че китаристите са страшно много, тук там има някой саксофонисти и пианисти, ама тромпетист никъде не видях бе ... я кажете само аз ли се мъча да измъкна звук от тоя инструмент Здрасти има тромпетист във форума.Казвам се Станислав и ми е приатно да се запознаем.Много ми се свири в група.Едно време свирех с "Бели Зелени Червени" в Пловдив и беше гот.Ако някоя сериозна група търси сериозен тромпетист много моля да ми се обади на 0885858279!!!!!!!! Цитирай
stanleypetrov Отговорено Август 7, 2011 Отговорено Август 7, 2011 има още един тромпетист: казвам се станислав .свирил съм професионално по корабите;дикси банд габрово;в цирка......търся успешна и сериозна работа 0893571022 Цитирай
tenkan Отговорено Декември 22, 2011 Отговорено Декември 22, 2011 Здравейте има още един тромпетист казвам си Иво и свиря в градски духов оркестър. Цитирай
stanleypetrov Отговорено Декември 25, 2011 Отговорено Декември 25, 2011 Пожелавам на всички колеги и по-специално на тромпетистите успешна реализация като такива и много здраве.Честита коледа Цитирай
Recommended Posts