bordura Отговорено Февруари 11, 2007 Отговорено Февруари 11, 2007 Всички тромпетисти ли сте зарибени само по джаза??? Аз от доста време си търся някой, с който да посвириме малко СКА... Цитирай
stalev Отговорено Януари 20, 2009 Отговорено Януари 20, 2009 Здравейте, абе хора я кажете има ли тромпетисти във форума Така като гледам коментарите разбирам, че китаристите са страшно много, тук там има някой саксофонисти и пианисти, ама тромпетист никъде не видях бе ... я кажете само аз ли се мъча да измъкна звук от тоя инструмент Здрасти има тромпетист във форума.Казвам се Станислав и ми е приатно да се запознаем.Много ми се свири в група.Едно време свирех с "Бели Зелени Червени" в Пловдив и беше гот.Ако някоя сериозна група търси сериозен тромпетист много моля да ми се обади на 0885858279!!!!!!!! Цитирай
stanleypetrov Отговорено Август 7, 2011 Отговорено Август 7, 2011 Здравейте, абе хора я кажете има ли тромпетисти във форума Така като гледам коментарите разбирам, че китаристите са страшно много, тук там има някой саксофонисти и пианисти, ама тромпетист никъде не видях бе ... я кажете само аз ли се мъча да измъкна звук от тоя инструмент Здрасти има тромпетист във форума.Казвам се Станислав и ми е приатно да се запознаем.Много ми се свири в група.Едно време свирех с "Бели Зелени Червени" в Пловдив и беше гот.Ако някоя сериозна група търси сериозен тромпетист много моля да ми се обади на 0885858279!!!!!!!! Цитирай
stanleypetrov Отговорено Август 7, 2011 Отговорено Август 7, 2011 има още един тромпетист: казвам се станислав .свирил съм професионално по корабите;дикси банд габрово;в цирка......търся успешна и сериозна работа 0893571022 Цитирай
tenkan Отговорено Декември 22, 2011 Отговорено Декември 22, 2011 Здравейте има още един тромпетист казвам си Иво и свиря в градски духов оркестър. Цитирай
stanleypetrov Отговорено Декември 25, 2011 Отговорено Декември 25, 2011 Пожелавам на всички колеги и по-специално на тромпетистите успешна реализация като такива и много здраве.Честита коледа Цитирай
Recommended Posts