SPAF` Отговорено Януари 1, 2007 Отговорено Януари 1, 2007 варианта на STRATOCASTER е добър но ми се струва че на момчето китарата "Jackson Randy Rhoads" е с доста издължени рогове на тялото и няма да се съпостави с тяло на стандартна китара (било то лес пол, стратокастър или други такива) струва ми се че в xxxx се продаваха едни калъфи специално за Jackson (по 60 кинта) които със сигурност стават за "Jackson Kelly" и би трябвало да вършат работа и за стреларката... намини за всеки случай и през къпъша - възможно е и там да има някаква алтернатива успех Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 1, 2007 Отговорено Януари 1, 2007 ами виж, винаги може да се намери по-голям кейс примерно за бас - те са по-дълги. въпроса е да отиде с китарата и да види дали ще пасне има много готини тапицерии - нещо като кадифе са - и не са скъпи. някъде 6-7 лв метъра с такава ще стане муцка куфарчето обмислям аз да си спретна един хубав кейс скоро Цитирай
Recommended Posts