Silver String Публикувано Март 1, 2016 Публикувано Март 1, 2016 Здравейте! Имам няколко свои песни и бих искала да кача текстовете им в някой от сайтовете за търсене на лирики. Пробвах няколко пъти, но не се получава...може би не съм пробвала в подходящите сайтове...не знам. Пояснявам, че парчетата са на английски. Моля ако някой има опит и знае как става, да ми даде някакъв съвет! Благодаря! Цитирай
D3M0NA Отговорено Март 1, 2016 Отговорено Март 1, 2016 http://www.azlyrics.com/add.php - попълваш всичко и си готова дори няма нужда да се регистрираш ! Дано да съм ти помогнал ! Цитирай
Silver String Отговорено Март 2, 2016 Автор Отговорено Март 2, 2016 Благодаря! Но аз пробвах и там още преди време, направих всичко както трябва, но след това като дам сърч на лириките, които съм сложила в сайта - няма никакви резултати ... Цитирай
D3M0NA Отговорено Март 19, 2016 Отговорено Март 19, 2016 ами в такъв случай заповядай още няколко сайта дано с тях стане и успееш да свършиш работа ще се радвам да съм полезен ! Успех ! 1.този сайт. 2.този също. 3.и евентуално този! 1 Цитирай
Silver String Отговорено Март 21, 2016 Автор Отговорено Март 21, 2016 Този път стана! Във втория сайт Много благодаря! Цитирай
D3M0NA Отговорено Март 21, 2016 Отговорено Март 21, 2016 Моля, моля пак заповядай само да не ти става навик бъзикам се естествено с удоволствие помага стига да е по възможностите ми ! Цитирай
Recommended Posts