Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, имам голямо питане. Какъв синтезатор да взема? 

За какво ми трябва ли? 
Трябва ми за акомпанимент на детска вокална група 

- Нещо леко като килограми

-Да има собствени колони и да звучи добре на тях особено пианата ( като предимно класически пианист това използвам най- много)

- да има Хитър Петър стилове все пак макар и рядко да ги ползвам или поне да има барабани които да пускам като акомпанимент на моето свирене . Защото понякога трябва да разнообразявам и да мога да откликна на настроенията на децата

-да може предварително да си запиша неща и само да ги пресвирва синтезатора и да сменям темпото. ( В досегашната ми работа свиренето се явява понякога като бариера пред децата, понякога показвам танц или акомпанимент с детски музикални инструменти  трябва да съм с тях да пея подскачам или показвам да ме гледат какво правя, защото песните са с хореография, за сега имам втори човек но след месец оставам сама)
- да е до 600-700лв 

В момента ползвам синтезатор без собствени колони и е много трудно. За да звучи добре трябва да нося тежки колони или да звучи почти като телефон :( 

Ами чакам предложения 

Отговорено

Вземи си  ROLAND BK3.Вземи си нов!!

Цената е 782 лв. в момента.

Ако си към училище или някаква школа нека ти го купят те.

От написаното мисля, че не си използвала старите ямахи от PSR серията .

Помоли някой клавирист около теб да ти помогне  при избора, ако се спреш на стар синтезатор-гумички, бутони и всякакви други проблеми.

Каквото и да вземеш предварително прочети какви стилове може да чете и откъде ще ги намериш.

• 2 months later...
Отговорено

Взех си на старо  Yamaha piaggero NP-V80 много съм доволна за сега идеална работа ми върши. Допълнителен плюс ми е 76 клавиша, лекичка е и може да се ползва и за заместител на пиано където няма възможност. Може да работи и на батерии. За сега е идеална за моите нужди. Има 1000000 мильон функции с които ме е мързел да се захвана.