hellsing Публикувано Декември 16, 2006 Публикувано Декември 16, 2006 ... начи първо искам да кажа здравейте на всички откачалки които са яко зарибени по тежката музика и цепещия мрака инструмент наречен ел. китара ся към темата... наскоро чух че по новогодишните празници за разлика от всичко друго на което му се вдига цената, цените на китарите падали яко с по 150 - 200 лв. шот вносителите гледали да си продадат старата стока... та въпроса ми е дали тфа е вярно и дали некой тука е чувал за подобни феномени??? Цитирай
Phreaker Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 днес бях до Динакорд и не видях да са паднали цените Цитирай
the_gorer Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 България е едниствената страна в света, където вместо коледно намаление на цените, се наблюдава коледно увеличение. Цитирай
hellsing Отговорено Декември 16, 2006 Автор Отговорено Декември 16, 2006 the gorer ... май май има нешо такова за съжаление... Цитирай
Achiles Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 По- скоро падат надценките, не цените. Цитирай
X_eNeMy Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 По- скоро падат надценките, не цените. :read: Цитирай
SomeoneElse Отговорено Декември 17, 2006 Отговорено Декември 17, 2006 Цените може и да спадат, но магазините за китари (с изключение на най-големите) внасят рядко нови китари, та тях това с продаването на старата стока изобщо не ги грее, при положение, че китарите, които продават са примерно от 3-4-5 месеца там А дори и да има "прясно" внесени китари, мисля, че малко продавачи ще намалят цените, защото ги взимат на по-ниски такива...по-скоро ще си оставят същата цена, за да има по-голяма надценка и повече печалба... Цитирай
hellsing Отговорено Декември 17, 2006 Автор Отговорено Декември 17, 2006 и в това има някаква истина Цитирай
CaptiveAlien Отговорено Декември 17, 2006 Отговорено Декември 17, 2006 По- скоро падат надценките, не цените. :read: Или по-скоро не падат Цитирай
SODOM Отговорено Декември 17, 2006 Отговорено Декември 17, 2006 Аз вчера минах през Динакорд ама цените са си същите,едва ли ще има намаления Цитирай
Recommended Posts