circles Публикувано Февруари 19, 2005 Публикувано Февруари 19, 2005 Ето две парчета и на мойта банда: svoboden авторско smoke и един кавър на парчето което всеки някога е свирил... или поне слушал enjoy! Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 19, 2005 Отговорено Февруари 19, 2005 е гати пауъръ!много готиноавторкото парче е готмного дърто звучи!а за кавъра-бруталия.много готин певец!!!!!!!! Цитирай
circles Отговорено Февруари 19, 2005 Автор Отговорено Февруари 19, 2005 (Редактирано) Мерси Мнения относно солото? :guitar: :wall: не на смока.. Редактирано Февруари 19, 2005 от Circles Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 19, 2005 Отговорено Февруари 19, 2005 Абе само на мене ли ми се случи че не ми отваря авторското? (сега свалям смоука) Винампа се държи се едно това не е мп3ка. Цитирай
circles Отговорено Февруари 19, 2005 Автор Отговорено Февруари 19, 2005 .wma не знам, на този компютър ги отваря... :think: Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 19, 2005 Отговорено Февруари 19, 2005 (Редактирано) .wmaне знам, на този компютър ги отваря... :think: бах, на мене ми го е свалило като мп3ка???!! аз му смених екстеншъна на вма и сичко е ок Редактирано Февруари 19, 2005 от Fenix Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 19, 2005 Отговорено Февруари 19, 2005 Ейй, т'ва вашето е много яко! Куул!!! Разсейва атмосферата Само имам една две забележки. мисля че ще е яко китарата да е малко по силна с диста като е, щото така като свирят сичките инструменти ми звучи някак си приглушено. Не знам, това е лично мнение. На солото ми се струва че има един момент дето китарата се губи. В смисъл както си панва наляво надясно и някак изведнъж за много и пада волюма се едно че прекъсва... това не ме накефи. Така изпято вокал и китара звучат малко като Аудислейв бтв Относно смоука - ми много готино, само не ме кефи фейзъра на ритъм китарата на главния риф (май е фейзър де ) На едно място вокала ви го удря точно като Дейв Мъстейн. Сега, това просто го отбелязвам (някои могат да го приемат като обида други като похвала). Ма иначе много яко хваща високите тонове Цитирай
circles Отговорено Февруари 19, 2005 Автор Отговорено Февруари 19, 2005 да китарата нистина се губи на места, то е от записа... това в смок-а е wah Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 Яка групичка сте се събрали ... само така .... вокала е мания , внимавайте да не го излъже някоя девойка и двете песни ми харесаха , звука тука не е от значение .... свирите много добре Цитирай
MAUGLY Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 Ето две парчета и на мойта банда: svoboden авторско smoke и един кавър на парчето което всеки някога е свирил... или поне слушал enjoy! Сори ма не моем да свалям от бол.бг Цитирай
MDFk Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 Много яко парче първото! Макар усещането за влияние на Аудиослейв(поне на мен така ми изглежда,във вокалите и малко в китарите,и в орязването на такта дет'го има)е доста яко.Саунда е як.Само така! :guitar: Цитирай
Yiwigi Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 И аз не мога да си ги смъкна :wall: Жалко Цитирай
circles Отговорено Февруари 25, 2005 Автор Отговорено Февруари 25, 2005 определено бяхме повлияни от audioslave по това време :guitar: ще пробвам да ги кача на друго място... някакви предложения къде? Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 26, 2005 Отговорено Февруари 26, 2005 определено бяхме повлияни от audioslave по това време :guitar: ще пробвам да ги кача на друго място... някакви предложения къде? free.datacom.bg Цитирай
Recommended Posts