YtseJam Отговорено Февруари 21, 2005 Отговорено Февруари 21, 2005 http://www.headfirst-online.com/ Между другото, тази фирма прави картинките за барабанистите на повечето известни групи, като DT, Red Hot, Disturbed, Megadeth, Boston и кой ли още не. Цитирай
Wicked Отговорено Февруари 21, 2005 Отговорено Февруари 21, 2005 Правихме подарък на вече екс-барабанистката ни резонаторна(или резонантна, не знам ) кожа, купихме някаква прозрачна, занесохме я в едно ателие за надписи от фолио и за 15лв. скалъпихме много як надпис, а и си остана еластична! Тия типове, които се занимават с рисуване по капаци на коли, тонколони и тем подобни взимат супер много кинти(да ти нарисуват теуефонч'то - 100 леа!), а и не знам дали боята не се втръдява и може да скапе кожата Цитирай
enuffZnuff Отговорено Февруари 26, 2005 Отговорено Февруари 26, 2005 ИМа един пич На бул.Мадрид има ателие, тои рисува и върху коли и боди арт, само че май ще ти излезе доста солено, но все пак го питай Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 26, 2005 Отговорено Февруари 26, 2005 ИМа един пич На бул.Мадрид има ателие, тои рисува и върху коли и боди арт, само че май ще ти излезе доста солено, но все пак го питай ама сериозно сте се зарибили бе хоранай-добре за мен е чисто черна резонансна кожа на касата и лепенка на някоя известна марка тъпани Цитирай
YtseJam Отговорено Май 19, 2005 Отговорено Май 19, 2005 След снощи вече съм напълно убеден, че искам да си направя касата така: Почвам да издирвам производители на винилови лепенки, ебал съм го. Ще докладвам при успешен резултат. Нека силата бъде с мен. Цитирай
sa6tiat Отговорено Май 19, 2005 Отговорено Май 19, 2005 А, тва на Евансчо от форума ли са тарамбуките?.... Много яки, ай кант билийвЪ... Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Май 19, 2005 Отговорено Май 19, 2005 След снощи вече съм напълно убеден, че искам да си направя касата така: Почвам да издирвам производители на винилови лепенки, ебал съм го. Ще докладвам при успешен резултат. Нека силата бъде с мен. това определено е яко Цитирай
YtseJam Отговорено Май 19, 2005 Отговорено Май 19, 2005 А, тва на Евансчо от форума ли са тарамбуките?.... Много яки, ай кант билийвЪ... Не са на евансчо, на итседжамчо са. Цитирай
evans Отговорено Май 20, 2005 Отговорено Май 20, 2005 А, тва на Евансчо от форума ли са тарамбуките?.... Много яки, ай кант билийвЪ... Де да бяха Цитирай
NoSoul Отговорено Май 1, 2008 Отговорено Май 1, 2008 Мисля да изкарам малко отгоре темата и да попитам - все пак, някой правил ли си е така кожа без да и разгонва фамилията или не? Цитирай
drummer_93 Отговорено Май 1, 2008 Отговорено Май 1, 2008 Колегата Виктор (YtseJam) си беше правил една с Дарт Вейдър,ама той вече не влиза тука...ше го питам да ми прати снимка и да постна или той направо да си постне Ама беше станала много яка... Цитирай
tupoto kopele Отговорено Май 1, 2008 Отговорено Май 1, 2008 Аз имам човек, който се занимава с подобни неща...в момента се рабираме за една кожа..като стане ще уведомя Цитирай
kukls Отговорено Май 1, 2008 Отговорено Май 1, 2008 колегата итседжам си влиза,споко ама не пише глупости като нас. ша ме извинява че му се ровя в личния инвентар ама ето какво е направил , жестоко е Цитирай
NeonGod Отговорено Май 1, 2008 Отговорено Май 1, 2008 е тва е моята кожа с името и логото на групата ми.макар че има още 2 кожи тази си ме кефи най-много Цитирай
Recommended Posts