viktor.velikov Публикувано Януари 2, 2016 Публикувано Януари 2, 2016 Здравейте! От много време насам се мъча с тази песен. Днес реших да запиша резултата (към момента). тук-там има някоя дребна грешка (така мисля) но ме прекъснаха 3-4 пъти и трябваше да я почвам на ново иии.... е домързя ме 5-ти път! епифон спешъл 2 с гибсънски адаптери и други екстри -> босс МЕ25 -> marshall avt20 записано със Zoom Q2HD handy video/audio recorder. 1 Цитирай
viktor.velikov Отговорено Януари 15, 2016 Автор Отговорено Януари 15, 2016 Всъщност очаквах да кажете поличило ли се добре или понякакъв начин да го отцените, съфорумници! Благодаря! Цитирай
Fashion Отговорено Януари 15, 2016 Отговорено Януари 15, 2016 Като неспециалист по Бъкетхед и като знам предишното ти ниво, мога да кажа, че се е получило много по-добре! Упражненията са дали резултат.Винаги може и повече, но това е персонално решение и виждане. 1 Цитирай
Recommended Posts