richi Публикувано Декември 28, 2015 Share Публикувано Декември 28, 2015 Тази вечер неочаквано за мен ми възникна следния проблем. Включвам си клавира. Зарежди се без проблем. Започвам да си свиря и чувам че тоновете фалшивят, кривят и т.н. Забелязах че при пипане на пича започват да ми светят светотиодчетата на интротата, вариациите без изобщо да съм пипал бутоните. Пич бенда ми е нов на един месец. Ако някой е имал подобен проблем нека сподели поне да знам какво да очаквам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
daud kadir Отговорено Януари 2, 2016 Share Отговорено Януари 2, 2016 здравейте любител съм с па800 и при мен се получи този проблем забиваше и сега зарежда но не свети нито една лампа като натисна бутоните не работят при натискане на клавишите няма звук а от дисплея като натисна може да се избират но не свири ако знаете нещо пишете от добрич съм Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asan79onbashi Отговорено Януари 5, 2016 Share Отговорено Януари 5, 2016 Здравейте,пишете в гугъл "Гема мюзик" и се свържете със г-н.Гемижев! Проблема може да е хлабав лентов кабел които е клеясъл и не дава хубава връзка,контакт или изгоряла платка,Но няма как да разберете от де иде бъга докато не посетите някой корг сервиз.Може също да потърсите и г-н,Икономов по телефона или да посетите в някой негов магазин в София или Благоевград -Музикален център Икономов.Има много имформация в нета и за двамата и двамата са способни хора и ще разрешат всеки един какъвто и да е проблем със корг клавир.Друг е въпроса колко елементарен е проблема и колко ще струва неговото отстраняване.Може да е от 50-1000 лв;Желая ви успех и да не се налага да пращате сериозни суми!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts