deian Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 в магазина на Пепи Славов по 18 лв Цитирай
Dark Skywalker Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 много ми е интересно какви са тези стойки, дето са около 25 кинта. Някой може ли да сложи снимки ? И повече инфо, че и аз си търся. Ето такива стойки Fender съм си купувал от xxxx по 24 лв. Същите ги има в магазина в Малкия ЦУМ за 32 лв. В разгънат вид: Събрана: Има вариант както за електрическа, така и за акустична китара -- различават се по дебелината на рогите, както и по цвета на надписа на Fender върху калъфчето, с което идват. Златисто за едните, сребристо за другите. Цитирай
AXE Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 Stagg-a изглежда така: Горното рамо е подвижно и се застопорява с винт. Много е важно че грифа се заключва, щото едно тупване отзад и после :wall: :wall: :wall: А така - Също така долните рога се накланят заедно наляво-надясно, което е незаменимо ако имаш китара с форма като моята примерно Много ме кефи. Доколкото виждам тая тройната е същия модел във вариант за три, което си е доста по-оферта, щото разликата в цената е само 5 кинта. Цитирай
Recommended Posts