Aresius Публикувано Декември 13, 2006 Публикувано Декември 13, 2006 Бих се радвал да прочета мнението/критиката ви за парчето. Незнам дали точно симфония се получи, но поне на мен така ми звучи. :violin: Може да чуете композицията от тук ---> ЦЪК Цитирай
alexthegreat Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 Браво Приятелю, много добри са нещата....малко сякаш липсват басовите инструменти в композициите ти, но може би е от качеството на онлайн плеъра. А и още: перкусийкита малко вяло и немощно ми звучат...може би е добре да ги позасилиш малко...за повече драматизъм. Надявам се да не се засегнеш от изказаната градивна критика..справяш се чудесно, давай напред. Аз също правя опити за епични и драматични симфонично хорови неща та и съчетани с китари понякога..та можем да си обменяме опит ПС: Аз съм много по-зле от теб, но ако искаш чуй 2 мой неща на сайта в подписа ми ("Sorrow" & "Last Battle") Цитирай
Aresius Отговорено Декември 13, 2006 Автор Отговорено Декември 13, 2006 Пич, не се излагай бе! Бил по-зле от мен! Чух и двете композиции и ми харесаха, особено Sorrow. Най-малкото поне парчетата ти имат хубав саунд, а това е нещо с което все още немога да се справя - а именно да накарам моята музика да звучи по-добре. Но аз съм все още начинаещ Колкото до баса и ритъма... да, тихички са, но и плеъра като че ли диопълнително малко разваля саунда. Скоро завърших едно саундтраково парче - казва се Through The Mysterious Forest, в което ударните и баса се чуват доста по-добре, според мен. След няколко дена ще го кача и ще отвиоря може би тема за него. Мерси за времето, което си отделил, за да ми чуеш глупостите. А колкото до критиката... разбира се, че не се сърдя, нали затова пускам тема - да чуя какво мислят останалите музиканти за музиката ми и ако се налага да критикуват... Човек се учи от грешките си, нали знаеш Цитирай
Recommended Posts