Golema Отговорено Декември 14, 2015 Отговорено Декември 14, 2015 (Редактирано) По-къса мензура по-малко напрежение върху струните-моделите за ученици Fender Musicmaster и Duo-Sonic 3/4 и след това Mustang,Jaguar Редактирано Декември 14, 2015 от Golema Цитирай
valtondim Отговорено Декември 15, 2015 Отговорено Декември 15, 2015 Баща и със сигурност има склоност към садизъм :-) Цитирай
valtondim Отговорено Декември 15, 2015 Отговорено Декември 15, 2015 Това имах в предвид Опитвам се да кача един клип , Lisa-x , но не ми се получва Цитирай
Bobolin Отговорено Декември 15, 2015 Автор Отговорено Декември 15, 2015 (Редактирано) Дилемата ми намери своето разрешение. Закупих Kirkland. Първите ми впечатления за изцяло позитивни. За няколкото минути тестове не забелязах никакви отклонения. Верен тон, удобен екшън, никакви "козметични забележки", никакви "мъртви тонове" по грифа, който е далеч по-малко широк и доста по-тънък от този на нормална китара. Не мисля, че би представлявал пречка за малка детска ръка, докато нормален такъв от лични наблюдения е почти непреодолима такава. За цената си от 130 лв. инструмента по-скоро надмина очакванията ми. Етикета вътре в китарата си заявява, че е произведена в Германия и целият текст е изцяло само на немски. Дали е така - по склонен съм да кажа "да". Хубаво беше, че в магазина имаше и калъф за 1/4 класически китари, та подаръка стана пълен. Ето снимка - за мащаб съм сложил до четвъртинката нормален размер класическа китара. И за финал, навярно ще ви развесели ... случка от днес. Редактирано Декември 15, 2015 от Bobolin 1 Цитирай
badValue Отговорено Декември 16, 2015 Отговорено Декември 16, 2015 (Редактирано) :virtuoz: Супер е! ЧЕСТИТО !!!! Редактирано Декември 16, 2015 от badValue Цитирай
DaftFunk Отговорено Декември 29, 2015 Отговорено Декември 29, 2015 Bobolin, моля те кажи ми от кой магазин купи Kirkland-a защото моя маликият е на 5 години и се прихласва по китарите у дома. Искам евентуално да му купя нещо което ще му е по мярка Цитирай
ikonomec Отговорено Декември 29, 2015 Отговорено Декември 29, 2015 DarfFunk, човекът неслучайно си е болд-нал надписа на Kirkland в тъмно-синьо. Цъкни върху него, може да останеш изненадан 1 Цитирай
Recommended Posts