kitaratapesho Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 аз не виждам нищо странно и чудно китара със себестойност около макс 100$ да е от възможно най-евтиния материал... в крайна сметка наистина ли има някой учуден помежду ебавките ? Цитирай
Свилен Бас Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 А бе то и контрабасът ми е от шперплат, но в моите ръце си звучи абсолютно дървено Цитирай
rotten_perish Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 за jackson незнам ама съм виждал китара от щпертплат. squier беше и нямам думи да ви я опиша- ужас Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 (Редактирано) абе не знам ама моя стагг (р500тс) не е от талаш определено(както и от други "стърготини")... иначе преди време бях чувал за ибанез направен от подобен мат'рял ей ся феновете на ибанез ко не ме застрелят няма кога ( :killyou: ) Редактирано Декември 11, 2006 от AFTER-THE-RAIN Цитирай
TheRipper Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 AFTER-THE-RAIN и язе съм си със стаггче и неам проблеми батка свири та по6илка се дига (тука нема ебавка нема нищо стагг са си конкуренция на другите фирми ..) Цитирай
Recommended Posts