mmanson Публикувано Декември 10, 2006 Публикувано Декември 10, 2006 Какво мислите за това кубе ? Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 Бях си поръчал точно този модел преди да си купя рандал-а. Отврат!!! Или поне тва което ми докараха беше шибано... Кубето беше със разбити потенциометри, отвратителен драйв(според мен), а най забавното беше че след 5-тата минута работа почваше да ВОНИ на вмирисани чорапи... :wall: Зарбавих също да спонема "невероятния" шум който възпроизвеждаше вградения процесор, все едно си включил не китара а прахосмукачка в него... Не те съветвам... Цитирай
N'Gor Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 Бях си поръчал точно този модел преди да си купя рандал-а. Отврат!!! Или поне тва което ми докараха беше шибано... Кубето беше със разбити потенциометри, отвратителен драйв(според мен), а най забавното беше че след 5-тата минута работа почваше да ВОНИ на вмирисани чорапи... :wall: Зарбавих също да спонема "невероятния" шум който възпроизвеждаше вградения процесор, все едно си включил не китара а прахосмукачка в него...Не те съветвам... .....ма то ново ли е било такова ? Ич да не вярва човек вече..... Цитирай
LOE Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 берингер правят много неща - някой им се отдават, други не чак толкова да речем че китарните усилватели са нещото което най малко им се отдава Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 ами съвсем ново от кашона ми го извадиха!!! пропуснах да кажа че цената му беше.....ъъъъ :think: ..... значи GMX 212 беше 560-80 някъде а тва даже беше със 30-40-50 кинта понагоре. Представяш ли си... :killyou: :wall: Цитирай
N'Gor Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 ..... :wow: :wow: :wow: еми нямам думи , много зале не го ли смениха или нещо такова..... Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 ^ ами не го взех(разбира се), въпреки че го бях поръчал икапарирал Купих си на следващата седмица един рандал за малко повечко пари(нов) Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 не са малко парите, за да си правиш експерименти с фалшиви ампове с хай-фи звучене алтернативата Рандалл е в пъти по-добра Цитирай
Recommended Posts