Jump to content
Българският форум за музиканти

Въпрос (2)


Recommended Posts

Здравейте(отново)! Искам да ви попитам,дали нейде из нашата Мила Родина се преглагат ей тия "сладури":

252414.jpg

Гледах ги в Мюзишънс Френд( http://www.musiciansfriend.com/product/Sab...-Bag?sku=440136 ) за 609.99$ и много се заинтригувах :unsure: Ако сте ги виждали,споделете магазина,града и цената.Сета се състои от 14"фус: sabian-hihat.jpg ,16"краш: sabiancrash.jpg и 20"райд: sabianride.jpg .

А,ако сте свирили на такива,споделете мнения.

Също искам да ви попитам дали в БГ се продава и Сабиан Макс Стакс (серията на Майк Портной):

371913.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не искам да правя разбор на този и предишния ти въпрос ,ама имам чуството, че искаш да събереш по-скоро някакво лъскаво сетче отколкото качествено!! Всички подобни комплекти чинели принципно са от по- ниските класове!

Поне според мен чинели трябва да се пробват преди да се купят, а не само да имат хубав вид. Та ако съм отгатнал желанието ти, вместо 610$ за тези Сабиани си вземи същия комплект ,ама Зилджан за 530-540 ЛВ. от музикалния зад Булбанк и пак блестят :godbless: .Без лоши чуства!!!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не искам да правя разбор на този и предишния ти въпрос ,ама имам чуството, че искаш да събереш по-скоро някакво лъскаво сетче отколкото качествено!!!

Не си останал с правилно впе4атление ;) .Не искам "лъскаво сет4е",защото:

1.Нямам възможността да си го позволя

2.И да имах възможността,то щеше да си стои вкъщи,аз да си свиря за кеф,да не изкарвам пари с него(заради възрастта ми) и по никакъв на4ин да не мога да избия вложените пари в барабаните.В момента аз само разпитвам,събирам впе4атления(и пари ;) ) и обмислям по-нататъ4ния ъпгрейд на моите скромни тупани.

Без лоши 4увства!!! ;)

Редактирано от drummer_93
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе бате Sleid, не говори глупости на младжта бе ;)

 

аз ли нещо не разбрах или ти току що каза, че AAX е ниска или зле звучаща серия? и в двата случая си в заблуда;)

 

тва за сетовете не е така, има сетове HH, сетове A custom и изобщо всякакви сетове от висок клас, съвсем отделен е въпроса в конкретния магазин или сайт какво точно се продава

 

иначе тва за пробването си е точно така, аз съм пробвал такива и ми харесват, ти пробвал ли си ;) ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

drummer_93 мисля че Katsko :read: е напълно прав.но се пак мисля че може да си ги земеш.във саитчето кадето си го видял предполагам че със една от тези карти Мастер карт и пр.ще може да се здобиеш със тези чудпвоща на Сабиан.но като сложиш там разходи за доставка и сичките му глупости по добре си земи както Katsko ти препоръча нещо на Zildjan за някаква предполагам скромна сума от порядъка на 500-600 лева.а със можеби добра спестената сума ще има от какво да се нуждаеш и ще си го земеш.но се пак твое е решението и късмет :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бате, Katsko определено не си ме разбрал правилно, но да не издребняваме! И да свирил съм на такъв райд ,на мен също ми допада!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

извинявам се ако е станало недоразумка:):)пийс ма нигаз и дай боже всекиму да се оборудва като хората :-(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оставете го Ники да мечтае.И аз мечтаех за Сейбиан Парагон,но в последствие попорастнах малко и разбрах колко не практично е това.Аз го разбирам, до скоро и аз се кефих на 502,които сега определям като "мъртви чинели" ;) .Ники лека полека ще събереш парички и ще си купиш хубави чинелки.Съветвам те първо райд и фус,след това наблягай на крешовете,защото се чупят не за друго ;) .Пък препоръчвам ти най вече да следиш офертите тук във форума и да минаваш ако имаш възможност през Пепи възможно най-често.Там има много добри оферти,но трябва да улучиш,защото каквито сме хиени барабаниститте като видим нещо изгодно и го купуваме,колкото и да не ни трябва то ;).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.