drummer_93 Публикувано Декември 10, 2006 Публикувано Декември 10, 2006 Здравейте(отново)! Искам да ви попитам,дали нейде из нашата Мила Родина се преглагат ей тия "сладури": Гледах ги в Мюзишънс Френд( http://www.musiciansfriend.com/product/Sab...-Bag?sku=440136 ) за 609.99$ и много се заинтригувах Ако сте ги виждали,споделете магазина,града и цената.Сета се състои от 14"фус: ,16"краш: и 20"райд: . А,ако сте свирили на такива,споделете мнения. Също искам да ви попитам дали в БГ се продава и Сабиан Макс Стакс (серията на Майк Портной): Цитирай
Sleid Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 Не искам да правя разбор на този и предишния ти въпрос ,ама имам чуството, че искаш да събереш по-скоро някакво лъскаво сетче отколкото качествено!! Всички подобни комплекти чинели принципно са от по- ниските класове! Поне според мен чинели трябва да се пробват преди да се купят, а не само да имат хубав вид. Та ако съм отгатнал желанието ти, вместо 610$ за тези Сабиани си вземи същия комплект ,ама Зилджан за 530-540 ЛВ. от музикалния зад Булбанк и пак блестят .Без лоши чуства!!!!!! Цитирай
drummer_93 Отговорено Декември 11, 2006 Автор Отговорено Декември 11, 2006 (Редактирано) Не искам да правя разбор на този и предишния ти въпрос ,ама имам чуството, че искаш да събереш по-скоро някакво лъскаво сетче отколкото качествено!!! Не си останал с правилно впе4атление .Не искам "лъскаво сет4е",защото: 1.Нямам възможността да си го позволя 2.И да имах възможността,то щеше да си стои вкъщи,аз да си свиря за кеф,да не изкарвам пари с него(заради възрастта ми) и по никакъв на4ин да не мога да избия вложените пари в барабаните.В момента аз само разпитвам,събирам впе4атления(и пари ) и обмислям по-нататъ4ния ъпгрейд на моите скромни тупани. Без лоши 4увства!!! Редактирано Декември 11, 2006 от drummer_93 Цитирай
Katsko Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 абе бате Sleid, не говори глупости на младжта бе аз ли нещо не разбрах или ти току що каза, че AAX е ниска или зле звучаща серия? и в двата случая си в заблуда тва за сетовете не е така, има сетове HH, сетове A custom и изобщо всякакви сетове от висок клас, съвсем отделен е въпроса в конкретния магазин или сайт какво точно се продава иначе тва за пробването си е точно така, аз съм пробвал такива и ми харесват, ти пробвал ли си ? Цитирай
NeonGod Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 drummer_93 мисля че Katsko :read: е напълно прав.но се пак мисля че може да си ги земеш.във саитчето кадето си го видял предполагам че със една от тези карти Мастер карт и пр.ще може да се здобиеш със тези чудпвоща на Сабиан.но като сложиш там разходи за доставка и сичките му глупости по добре си земи както Katsko ти препоръча нещо на Zildjan за някаква предполагам скромна сума от порядъка на 500-600 лева.а със можеби добра спестената сума ще има от какво да се нуждаеш и ще си го земеш.но се пак твое е решението и късмет Цитирай
Sleid Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 Бате, Katsko определено не си ме разбрал правилно, но да не издребняваме! И да свирил съм на такъв райд ,на мен също ми допада! Цитирай
Katsko Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 извинявам се ако е станало недоразумка:)пийс ма нигаз и дай боже всекиму да се оборудва като хората Цитирай
bonzo Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 Оставете го Ники да мечтае.И аз мечтаех за Сейбиан Парагон,но в последствие попорастнах малко и разбрах колко не практично е това.Аз го разбирам, до скоро и аз се кефих на 502,които сега определям като "мъртви чинели" .Ники лека полека ще събереш парички и ще си купиш хубави чинелки.Съветвам те първо райд и фус,след това наблягай на крешовете,защото се чупят не за друго .Пък препоръчвам ти най вече да следиш офертите тук във форума и да минаваш ако имаш възможност през Пепи възможно най-често.Там има много добри оферти,но трябва да улучиш,защото каквито сме хиени барабаниститте като видим нещо изгодно и го купуваме,колкото и да не ни трябва то . Цитирай
drummer_93 Отговорено Декември 12, 2006 Автор Отговорено Декември 12, 2006 Ок Мерси за мненията Цитирай
Recommended Posts