visocki Публикувано Декември 10, 2006 Публикувано Декември 10, 2006 До сега дрънках на Кремона и от три месеца съм научил как да държа китарата и някой друг акор и някое друго елементарно парче.Искам да си взема някоя класическа /акустична китарка до 150 кинта каква да е?
ivp Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 (Редактирано) Търсачката казва: класическа 1 класическа 2 класическа 3 класическа 4 класическа 5 ........и още доста, стига да имаш желание да потърсиш Редактирано Декември 10, 2006 от Mephistofel
drizzt Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 Само на мен ли ми се отварят RFC та от последните линкове?
kitaratapesho Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 здравей, бих те посъветвал, но първо кажи дали търсиш класическа или акустична китара. има разлика. ползвал съм през годините доста различни марки и модели и за класически и за акустични и бих помогнал, стига да кажеш какво точно ти трябва. поздрави Петър
shadow Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 Вземи си там някаква китара и почни да се учиш да свириш, няма да ти е нито първа нито последна. На този етап няма да направиш разлика между качествен и евтин инструмент , така че отиваш пробваш,ако ти хареса взимаш ако не търсиш друго. Между другото много е лесно сега-има интернет и получаваш каквато си искаш инормация,какво да кажем тези които са започнали да се учат без тези удобства?
Recommended Posts