LOE Отговорено Декември 15, 2006 Отговорено Декември 15, 2006 Виж ако говориш за Ди Ай бокс ... а той дали знае какво е това DI BOX.... брато ако имаш някви намеци към мен и тва колко разбирам давай на ЛС все пак мисля че не си достатъчно компетентен за да ми ги обясняваш тия неща, и да се държиш толкова арогантно Цитирай
de4o Отговорено Декември 15, 2006 Отговорено Декември 15, 2006 [брато ако имаш някви намеци към мен и тва колко разбирам давай на ЛС все пак мисля че не си достатъчно компетентен за да ми ги обясняваш тия неща, и да се държиш толкова арогантно предпочитам да замълча... Цитирай
Telerig Отговорено Декември 15, 2006 Отговорено Декември 15, 2006 брато ако имаш някви намеци към мен и тва колко разбирам давай на ЛС все пак мисля че не си достатъчно компетентен за да ми ги обясняваш тия неща, и да се държиш толкова арогантно кой това аз ли?....напротив не си ме разбрал ако става въпрос за мен - казах че варианта който предлагаш става и е по -евтин. Цитирай
Recommended Posts