Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Понеже искам да си взема един от двата,искам да ми кажете кой си заслужава повече?Става въпрос между KORG TRITON CLASSIC и KORG TRITON TR(със сложен му sampler board).Знам че KORG TRITON TR е по-нов от класика,има нови звуци,има и вграден порт за карти до 1GB,имат еднакви секвенсери с еднакъв обем на памет,и като изключим самия дизаин на класика че е по-хубав,че има touch display и ribbon controller,вие как ги виждате,кой бихте си избрали и защо?Някакви съпоставки и коментари ще са ми много полезни най-вече от тези от вас,които са свирили и имат такъв(такива).

Отговорено

не съм ползвал Корг ТР, но тъч дисплея е удобство, което направо ми смени представата за работа със синтезатор. Имам Корг Тритон Класик и ще го ползвам още дълго (надявам се).

Отговорено

И още един въпрос свързан с тритоните-какви са тези SIMM слотове за ъпгрейд на семплера на тритона(примерно от 16MB да стане на 64МВ),какво представляват,къде да търся такива и как се инсталират?Мерси!

Отговорено
И още един въпрос свързан с тритоните-какви са тези SIMM слотове за ъпгрейд на семплера на тритона(примерно от 16MB да стане на 64МВ),какво представляват,къде да търся такива и как се инсталират?Мерси!

аз имам такава памет -2 плочки по 32 MB сложена на TRiton LE -то-тя е за арпежиатора,секвенсера...абе--като на компютъра- RAM памет--а ти знаеш на PC =то за какво служи,нали!инсталират се лесно-птваряш капака/има точно място/,слагаш симовете и пускаш свирката :)

Отговорено

нямам идея какви са цените.Гичо предлагаше по едно време.Мисля,че са скъпички :unsure: Ако искаш ще извадя мойте памети да видя какви са,какво пише на тях,снимки ако трябва и т.н.

• 2 months later...