Foreigner Публикувано Декември 3, 2006 Публикувано Декември 3, 2006 точно преди час открих форума и много ми хареса. И понеже и аз съм скромно музикантче :green: реших да се регна. 1)Любомир се казвам, от Варна съм... прякор нямам 2)На 17 години съм 3)Образование - средно прайм след годинка и нещо.. 4)Свиря на китара - имам 2 акустични и една ел. Също се занимавам с пеене. 5)Слушам рок и метъл - от всичко по малко, а от някои неща и по много любими стилове са ми пауъра, хевито, класическия хард рок.. 6)Моят вдъхновител...започнах цялата история с рока от една двойна компилация с рок балади, после на компилацийка Дъ Бест на Пърпъл, и може би те са "вдъхновението" ми. Иначе се кефя на мнооого други изпълнители. 7)Досегашни проекти: свиря в група Старлайт - повече за нея на сайта в профила ми..иначе пея в хор от близо 7 години (с едно четиригодишно прекъсване..), това общо взето. 8)Странични интереси: астрономия, фантастика, комедийки, абеее много работи са 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Rock on.. P.S. liub0mir ми е юзърнейма в Скайп - който иска да пише. Цитирай
CaptiveAlien Отговорено Декември 3, 2006 Отговорено Декември 3, 2006 (Редактирано) Здрасти! Приятен престой и да знаеш - има толкова много да се научи оттук, че времето не стига Иначе аз съм един от другите потърпевши от терора на баничаря-озвучител Редактирано Декември 3, 2006 от CaptiveAlien Цитирай
Recommended Posts