metalhammer Публикувано Ноември 30, 2006 Публикувано Ноември 30, 2006 Тhermion Хорицата от ибанез най после се сетиха да направят профи амп. Семплите на сайта са си pure tube sound ! ампа има клиин и хай геин канал с най различни цъкларийки с любимите ми 6л6 и ултра як кабинет Vинтаге 30 говорители накрая цената - $1466.65 според хармони централ Ееех след тая реклама ибанез да земат да ми подарят един а? и най накрая благодарности на Baby Thomas за подаденото инфо !!! Цитирай
fluti Отговорено Ноември 30, 2006 Отговорено Ноември 30, 2006 Яко!, Гледам, че врътките са като на китарите Цитирай
wolfgang Отговорено Декември 2, 2006 Отговорено Декември 2, 2006 дизайнът кърти, все пак дано и на звук да са го докарали ;-) Цитирай
RSI Отговорено Декември 2, 2006 Отговорено Декември 2, 2006 Не сам много очарован от това което чух на саита.Най-вече драйва не ме кефи много,но това е субективно мнение.Иначе са сложили достатачно дръжки за носене Цитирай
Recommended Posts