EnemaOfTheState Публикувано Юли 23, 2015 Публикувано Юли 23, 2015 Здравейте ! Бих искал да попитам по-запознатите - къде в Пловдив мога да намеря професионалист, който да обучи начинаещ... на разумна цена, разбира се. Не съм свирил преди на музикален инструмент, но барабаните ме привлякоха. Бих опитал да се обучавам сам вкъщи, но просто съм в нов квартал и липсата на стабилен интернет ми пречи - клиповете в Тубата не се зареждат. Благодаря на всички, които ще ми помогнат... или ще се опитат. П.С. Нов съм, предварително се извинявам, ако съм объркал раздела. Цитирай
Amihailowski Отговорено Юли 24, 2015 Отговорено Юли 24, 2015 С клипове само не става или става ако искаш да си губиш времето ! Цитирай
EnemaOfTheState Отговорено Юли 24, 2015 Автор Отговорено Юли 24, 2015 Явно не четете. Въпросът ми беше къде по- точно в Пловдив мога да намеря професионалист, който да ме обучи. Прави сте, че от интернет е трудно, затова мисля да се доверя на учител. Цитирай
VeselinM Отговорено Септември 14, 2015 Отговорено Септември 14, 2015 И аз съм интересувам къде в Пловдив може да се намери учител. В нета намерих оферти само за София. Цитирай
Recommended Posts