marian666 Публикувано Юни 27, 2015 Публикувано Юни 27, 2015 (Редактирано) Малко кавъри и от мен. Редактирано Юни 27, 2015 от marian666 5 Цитирай
grafarena Отговорено Юни 27, 2015 Отговорено Юни 27, 2015 Браво 'мен', много добре забиваш ! 1 Цитирай
JM_Wolf Отговорено Юни 29, 2015 Отговорено Юни 29, 2015 Колега, би ли споделил впечатленията си от така наречения "Floyd Rose 1000 Series", който е на Ltd-то ти? Цитирай
G.Varbanov Отговорено Юни 30, 2015 Отговорено Юни 30, 2015 (Редактирано) ^Понеже все още не можеш да получаваш лични съобщения ти го копирам тук. Ще изчакам колегата да сподели своите впечатления, защото въпроса е към него и после ще ти кажа моите от 2-те китари, които съм имал с такъв. (LTD EC-1000FR STBK и Schecter Synyster Custom S) P.S Мога да ти направя и сравнение с Edge сериите на Ibanez, до които също успях да се докосна. Редактирано Юни 30, 2015 от G.Varbanov Цитирай
marian666 Отговорено Юни 30, 2015 Автор Отговорено Юни 30, 2015 Китарата я имам от почти година и мога да кажа, че флойда е изключително стабилен и 'мърка' като котарак( предполагам знаеш какво имам в предвид). Дори и при по-екстремни вибрато и дайв-бомби се представя перфектно. В сравнение с Jackson-a от другите клипове, който е с копие на Floyd Rose Low Pro, разликата е от земята до небето. Само един минус мога да посоча. Боята по ръбовете на местата където опирам дясната ръка малко се е позахабила ама това са дреболий според мен. Мога само да го препоръчам. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Юни 30, 2015 Отговорено Юни 30, 2015 Мен малко ме плаши пластината, която обтяга пружините в посока бриджа. Беше хваната с два винта директно за дървото при LTD-то ми и с времето вероятно ще има ядове. Ако не я пипаш често, предполагам няма да имаш грижи. В Edge сериите обтягането става, чрез едно колелце и е доста по-надеждно. Боята на бриджа се заносва и корозира бързо дори при високия клас китари. Това е бял кахър и се преживява. Не излиза от строй и няма проблеми с интонацията дори с по-голям калибър струни. Общо взето покдрепям мнението на колегата. Цитирай
marian666 Отговорено Юни 30, 2015 Автор Отговорено Юни 30, 2015 За тази пластина има едно много добро решение. Казва се Schaller Sure Claw. Ако често се сменя строя на китарата , тая джаджа ще върши добра работа. 2 Цитирай
JM_Wolf Отговорено Юли 1, 2015 Отговорено Юли 1, 2015 Благодаря и на двама ви за бързата реакция и споделените мнения Цитирай
Recommended Posts