YtseJam Отговорено Февруари 16, 2005 Share Отговорено Февруари 16, 2005 При аналоговите всяка централа имаше различен тон, така че спорите за глупости, струва ми се. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Февруари 16, 2005 Share Отговорено Февруари 16, 2005 извинете невежите ние друг път незнаем :wall: Хората са решили че тунера случайно е по верен. И хванали правия път. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Февруари 16, 2005 Share Отговорено Февруари 16, 2005 Телефонната слушалка е G#4 и 39.88 - 39.89 процента. Ни повече ни по-малко. Сега пък ако ми кажеш, че не се майтапиш и на ухо си го сметнал и аз ши си хвърля китарата! С тунерче, споко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Joys Отговорено Февруари 16, 2005 Share Отговорено Февруари 16, 2005 http://www.akoff.com/guitar-assistant.html Лесно и бързо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drizzt Отговорено Февруари 16, 2005 Автор Share Отговорено Февруари 16, 2005 супер последния линк ми свърши чудесна работа мерси на всички Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts