drizzt Публикувано Февруари 15, 2005 Публикувано Февруари 15, 2005 Преди 4-5 месеца се сдобих с една стара кремона взех си струни и започнах да дрънкам... сещате се колко съм я настроил сам.. то и сега е така през повечето време обаче китарата хващаше прах понеже не напредвах хич и на няколко пъти мислех да се откажа напоследък започнах да дърпам табулатопри и да пробвам даизкарвам разни мотиви от тях:guitar: но най основните неща за нотите и музиката просто н ги знам (отспивах си в час по музика) понеже нямам много време да ходя на учител (бтв какви пари средно излиза това на месец?) искам да питам за някакви видео уроци из нета за съвсем начинаещи и въобще може ли да излезе нещо ако изобщо не отида на учител Цитирай
wolfgang Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 може и да излезне нещо без даскал, но трябва да имаш повече от обичайните 1-2% талант (добре известно е, че са необходими не по-малко от 98% труд) .... а рано или късно ще опреш до теорията, най-малко защото ще ти писне да дрънкаш едно и също . Цитирай
drizzt Отговорено Февруари 15, 2005 Автор Отговорено Февруари 15, 2005 таланта май май го нямам а наистина дрънкам едно и също и вече писва http://store3.data.bg/drizzt/temp/olele/ тук съм качил малко опити много ми е трудно да си настроя първа струна -имам някакъв камертон но той не е много читав-"ремонтиран" е пък и ни мога да сравня тоновете Цитирай
Rimo Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 като вдигнеш слушалката на телефона и като чуеш ту-туут , това ти е А (ла) аиде настройвай :guitar: Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 като вдигнеш слушалката на телефона и като чуеш ту-туут , това ти е А (ла) аиде настройвай :guitar: друг път... Цитирай
Rimo Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 извинете невежите ние друг път незнаем :wall: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 като вдигнеш слушалката на телефона и като чуеш ту-туут , това ти е А (ла) аиде настройвай :guitar: В БГ е "ми", в Италия е "ла" Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 Имаш да взимаш!!!На цифровите телефони(поне) тонът е сол#.От втора октава. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 Имаш да взимаш!!!На цифровите телефони(поне) тонът е сол#.От втора октава. За аналог говоря! Брей, да не каже човек! Цитирай
Tokay-Ihto Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 Абе как ги познавате така?!?!? Какво да направя, че и аз да се науча, като чуя тон да мога да го позная? Като свиря и като изсвиря грешен тон се усещам. Ма да дръпна произволна струна на произволно прагче (без да гледам) абсурд да позна Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 Практика и време, време и практика Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 Телефонната слушалка е G#4 и 39.88 - 39.89 процента. Ни повече ни по-малко. Цитирай
Tokay-Ihto Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 Телефонната слушалка е G#4 и 39.88 - 39.89 процента. Ни повече ни по-малко. Сега пък ако ми кажеш, че не се майтапиш и на ухо си го сметнал и аз ши си хвърля китарата! Цитирай
Rimo Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 да не бях продумвал за телефони Цитирай
Recommended Posts