zizu Публикувано Юни 2, 2015 Публикувано Юни 2, 2015 Здравейте,имам един проблем и искам да попитам колегите тук за съвет!От януари нещо не си чувствам гласа добре и не мога да пея както трябва!Чувствам го изморен някак,като започна да пея на втората песен ми пада гласа и въобще е негоден за пеене!Аз си имам слаб глас като цяло,но така никога не съм бил!Зимата ходих при д-р Фурнаджиев в София,защото ми го бяха препоръчали!Предписа ми един куп неща за пиене и ми взе солидна таксичка,но никое от тези неща не промени положението!Сега се чувствам още по-зле от тогава и тъй като в хасковския край няма специалист фонеатър или УНГ,който да има опит с певци,реших да ида до Пловдив!Казаха ми за д-р Милкович,не знам колко е добра,ще видя!Ако някой от Плд знае някой друг,нека да сподели!Най-важното ми е да видят има ли някакъв проблем с гласните връзки или е от нещо друго!Забравих да споделя,че заради едно или друго заболяване,от януари насам съм изпил 5 различни антибиотика плюс други съпътстващи медикаменти и не знам дали този химичен бъркоч има влияние на гласа .... Ако някой знае нещо по въпроса ще съм много блаодарен,защото аз вече не знам какво става! Цитирай
zizu Отговорено Юни 11, 2015 Автор Отговорено Юни 11, 2015 Супер!Не съм очаквал толкова много помощ в българският сай за музиканти Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юни 12, 2015 Отговорено Юни 12, 2015 Здравей zizu, не си писал каква диагноза все пак са ти поставили лекарите, при които си ходил? Не пишеш и дали имаш вокален педагог, както и по какъв начин си поддържал певческа форма преди да забележиш проблема? Аз имам опит с различни вокални проблеми, но съм вокален педагог, а не лекар. Ако желаеш вокална консултация, пиши ми ЛС. До скоро. 1 Цитирай
Recommended Posts