джани Публикувано Април 3, 2015 Публикувано Април 3, 2015 Супер просяк в супер богатата държава Дубай - невероятно! Цитирай
exxct Отговорено Април 7, 2015 Отговорено Април 7, 2015 Клипа създава изключително погрешно впечатление за нещата там. На мен ми изглежда като пропаганда. Гастарбайтерите например, строящи супер луксозните сгради, живеят в ужасни условия във фургони в пустинята наоколо - далеч от погледите на туристите, бачкат по 6 дни в седмицата при температури до към 50 градуса на сянка, без отпуск. А по бензиностанциите извън града има опашки от товарни камиони дълги по 1-2 километра (добре поне, че леките коли се редят отделно). Отвратен съм от този свят там. Лукса е само на повърхността и е предназначен според мен, не толкова да привлече туристи, а по скоро да покаже кой от шейховете е по-велик. Един ден със сигурност тях ще ги заринат пясците, заедно с лъскавите им сгради (повечето от тях все още празни). Царството на петрола няма да е вечно и те го знаят. 1 Цитирай
Recommended Posts