FireFlash Публикувано Ноември 20, 2006 Публикувано Ноември 20, 2006 Нека поговорим за размерите на акустичните китари... /не срещнах такава тема/ Гледах из нета най-различни като 1/2, 3/4, 4/4 според вас, кой рамер е най-добрия? Цитирай
LOE Отговорено Ноември 20, 2006 Отговорено Ноември 20, 2006 (Редактирано) еми представи си една акустична китара това е 4/4 представи си сега една акустична китара, но двойно по малка това е 1/2 сега си представи и нещо средно между 4/4 и 1/2 това е 3/4 колкото по малък размера, толкова по малка китарата, толкова по малко растоянието между струните и прагчетата малките китари са за малки хора (деца) големите китари за нормални хора 3/4 са възрастни които не са допораснали, или за деца на стероиди тва е в общи линии, но има и изключения най-добре е този размер който ти е най-удобен Редактирано Ноември 20, 2006 от LOE Цитирай
Elmo Отговорено Ноември 20, 2006 Отговорено Ноември 20, 2006 малките китари са за малки хора (деца) големите китари за нормални хора aми тогава дали няма 5/4 като за мен Цитирай
Mickey von Bastard Отговорено Ноември 20, 2006 Отговорено Ноември 20, 2006 това за децата на стероиди ме утепа Евала, и аз не мога да го кажа по точно Цитирай
Recommended Posts