Sebastian Публикувано Ноември 19, 2006 Публикувано Ноември 19, 2006 Така, понеже не съм много вещ в озвучението, ще се радвам ако можете да ми помогнете . Въпроса ми е как мога да чувам колегите ми от групата през слушалки, в смисъл къде трябва да ги включа тия слушалки, миксер ли ми трябва или какво. Просто напоследък ми заглъхват ушите от тропане без слушалки та затова реших да се поинтересувам. Поздрави! :hello: Цитирай
NeonGod Отговорено Ноември 19, 2006 Отговорено Ноември 19, 2006 ами аз лично също ползвам слушалки.било то на репетиция или в къщи като си свиря.даста по добре е.ни смиъл че не ползвам нито както ти си писъл миксер или пулт.сичко си чувам идеално.зел сам си едни обикновени слушалки/антифони/кадето по-принцип ги използват на тези доста шумни места.те поне не се включват никаде.продваи със такива ако изкаш.не са скъпи.взех си ги за 15лева Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Ноември 19, 2006 Отговорено Ноември 19, 2006 Аз ползвам ето тези антифони.Леки са,прилепват добре и чувам всичко отлично,купих си ги от един магазин за предпазно и работно облекло за скромната сума от 3,40 лева.Въпреки привидно дърварския си вид и подозрително ниската си цена,смея да кажа че това е едно от малкото полезни неща които съм си купил от много време насам цък... Цитирай
Rocko Отговорено Ноември 19, 2006 Отговорено Ноември 19, 2006 Бе аз доколкото схващам, човека иска да слуша общия саунд в слушалки, а не да си запушва ушите Пичага, ако миксера ти има изход за слушалки, от там вадиш един по-дълъг "маркуч" и си слушаш....ако няма, някой трябва да ти изкара изход от предусиления сигнал, но не можеш да му корегираш нивото....за тва хората ползват усилвателчета за слушалки които са с по няколко изхода Цитирай
Sebastian Отговорено Ноември 19, 2006 Автор Отговорено Ноември 19, 2006 Да, Rocko e прав. Ми колегите са с по едно кубе- басиста и китариста (вокалиста е на кубето на басиста на отделен говорител), миксер няма. Така може ли да се направи нещо? Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 19, 2006 Отговорено Ноември 19, 2006 да им кажеш да се намалятда си направите микс на кубетата събразен с теб.задължително си пази ушите - слагай тапи,антифони и сие без да се замисляш.така описано положението е елементарно стига всички да са с добра воля и горе-долу еднаква концепция за общия саунд :read: екзотични решения не са ти нужни работи с наличното. Цитирай
Rocko Отговорено Ноември 20, 2006 Отговорено Ноември 20, 2006 Да, Rocko e прав. Ми колегите са с по едно кубе- басиста и китариста (вокалиста е на кубето на басиста на отделен говорител), миксер няма. Така може ли да се направи нещо? Лелеееейй, човече, немате ли централно бе...от кубетата в миксера, от барабанките пак там, вокалите също....те така става работата...иначе - разпасана команда Цитирай
NeonGod Отговорено Ноември 22, 2006 Отговорено Ноември 22, 2006 извинявам се цената на антифонките е 1.50 лева.извинете за глупавата ми грешка при бързоти ми писане. Цитирай
Recommended Posts