Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Така, понеже не съм много вещ в озвучението, ще се радвам ако можете да ми помогнете :godbless: . Въпроса ми е как мога да чувам колегите ми от групата през слушалки, в смисъл къде трябва да ги включа тия слушалки, миксер ли ми трябва или какво. Просто напоследък ми заглъхват ушите от тропане без слушалки та затова реших да се поинтересувам. Поздрави! :hello:

Отговорено

ами аз лично също ползвам слушалки.било то на репетиция или в къщи като си свиря.даста по добре е.ни смиъл че не ползвам нито както ти си писъл миксер или пулт.сичко си чувам идеално.зел сам си едни обикновени слушалки/антифони/кадето по-принцип ги използват на тези доста шумни места.те поне не се включват никаде.продваи със такива ако изкаш.не са скъпи.взех си ги за 15лева

Отговорено

Аз ползвам ето тези антифони.Леки са,прилепват добре и чувам всичко отлично,купих си ги от един магазин за предпазно и работно облекло за скромната сума от 3,40 лева.Въпреки привидно дърварския си вид и подозрително ниската си цена,смея да кажа че това е едно от малкото полезни неща които съм си купил от много време насам :dance:

цък...

Отговорено

Бе аз доколкото схващам, човека иска да слуша общия саунд в слушалки, а не да си запушва ушите :dance:

Пичага, ако миксера ти има изход за слушалки, от там вадиш един по-дълъг "маркуч" и си слушаш....ако няма, някой трябва да ти изкара изход от предусиления сигнал, но не можеш да му корегираш нивото....за тва хората ползват усилвателчета за слушалки които са с по няколко изхода :dance:

Отговорено

Да, Rocko e прав. Ми колегите са с по едно кубе- басиста и китариста (вокалиста е на кубето на басиста на отделен говорител), миксер няма. Така може ли да се направи нещо?

Отговорено

да им кажеш да се намалят:Dда си направите микс на кубетата събразен с теб.задължително си пази ушите - слагай тапи,антифони и сие без да се замисляш.така описано положението е елементарно стига всички да са с добра воля и горе-долу еднаква концепция за общия саунд :read: екзотични решения не са ти нужни работи с наличното.

Отговорено
Да, Rocko e прав. Ми колегите са с по едно кубе- басиста и китариста (вокалиста е на кубето на басиста на отделен говорител), миксер няма. Така може ли да се направи нещо?

Лелеееейй, човече, немате ли централно бе...от кубетата в миксера, от барабанките пак там, вокалите също....те така става работата...иначе - разпасана команда :godbless:

Отговорено

извинявам се цената на антифонките е 1.50 лева.извинете за глупавата ми грешка при бързоти ми писане. :)